2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست

اون لحظه محکم بغل میکنم کسیو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن کازرون بلانسبت حاضرون

دوران دانشجویی خوبی داشتی؟

ورودی چندی؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

شوهر دارم یه دونه دخترم دارم که نگاهم میکنه و ترسیده و لی من سعی میکنم عادی باشم ولی انگار سخته

عزیزم برادرمنم پانیک داره اوایل فک میکردیم ازقلبشه بعدفهمیدیم وقتی اینجوری میشه یه طرف سروبدنش میگیره بایدماساژشش بدیم بعدازاونطورشدن خوابش میادبی حال میشه توانموقع آب دهنشم به زورقورت میده من که خودم ناراحت میشم براش این بیماری اصلاچیه ریشه بیماری به چی برمیگرده 

منم پانیک میشم مخصوصا وقتایی که جایی هستم که گرمه یا خیلی شلوغه یا معطل میشم مثلا مطب دکتر و ... فقط ...

دقیقا منم همینجوریم و چیزای دیگه. همیشه بوده و داشتم ولی خوب یه مدت نبودش. واقعا چیز بدیه. .. عزیزم انشاالله که خوب بشی و هیچ وقت سراغت نیاد... سرمای زیاد گرمای زیاد ترشی و مخصوصا استرس و شلوغی وو چه میدونم لعنتی انگار هر وقت اراده کنه میاد  

نه خاطرات جالبی ندارم فقط یادمه تو خوابگاه برا بچه ها اواز می خوندم ورودی 92

موفق باشی ♥️ 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عزیزم برادرمنم پانیک داره اوایل فک میکردیم ازقلبشه بعدفهمیدیم وقتی اینجوری میشه یه طرف سروبدنش میگیر ...

ارثیه و  از ترس بوجود میاد... استرس شدید و ترس و نگرانی عاملش هست... حمله ترس هست. . انشاالله که برادرت هیچ وقت این حالت سراغش نیاد که هر چی هر کی میگه سر منم اومده از شدیدش تا خفیفش

منم محکم دست شوهرمو میگیرم و. چشام از حدقه مبخاد بزنه بیرون

نه من رمانتیک میشم همه رو بغل میکنم می‌بوسم فقط بوس بوس بوس 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

نه من رمانتیک میشم همه رو بغل میکنم می‌بوسم فقط بوس بوس بوس

منم عاشق بوس و بغل ام ولی لعنتی تو اون حالت فقط دوست دارم فرار کنم  و با دیدن آدم بیخیال بهتر میشم و دوست دارم بهم بگن چیز مهمی نیس ولی متاسفانه مدت زیادیه که حدود ساعت سه چهار صبح میاد و من بیشتر وقتا میرم دکتر و بستری میشم

منم عاشق بوس و بغل ام ولی لعنتی تو اون حالت فقط دوست دارم فرار کنم و با دیدن آدم بیخیال بهتر میشم و ...

نه اینکار تو باعث میشه تلقین کنی . در خانه بمان و آرام باش برو تو بغل و بوس و رابطه