2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست
یه لحظه احساس کردم انگاار از تو جسمم خارج شده ام و نفس نفس شدید و بی حس شدن دست و پا و زبونم و....

منم همونطوری میشم،بع این فکر کن که چیزی نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پانیک میشم مخصوصا وقتایی که جایی هستم که گرمه یا خیلی شلوغه یا معطل میشم مثلا مطب دکتر و ... 

فقط عاشق اوناییم که میگن موزیک شاد گوش بده😂 همون موقع احساس مرگ دارم فکرمیکنم الانه که غش کنم حتی صداهارو درست نمیشنوم اونوقت بیام اهنگ پلی کنم؟!😤 من باید یه حرکتی بدم مثلا نشستم باید پاشم راه برم ممکنه گاهی سخت باشه برام چون حس افتادن و گیجی دارم . قرص هم تاحالا مصرف نکردم نمیخام قرص اعصاب بخورم

مال شما از کی شروع شد؟ علتش چی بود یادته

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ای جان عزیزم .نترس پنیک ترس نداره. ببین جانم تقریبا همه ی آدمها اگه واسه یه بار هم شده پانیک و تجربه ...

لحظه به لحظه ددارم بهتر میشم خداروشکر. .. درسته ولی وقتی خفیف باشه میشه یه کارایی براش کرد وقتی هم شدید که دیگه اون لحظه فقط سراغ دارو برم اگه از ترس بتونم خودمو به یخچال برسونم