2777
2789
عنوان

اومدم با دوستم درد دل کنم

119 بازدید | 10 پست

ولی خیلی عصبانی شد فکر کنم اشتباه کردم آخه خیلی دلم گرفته بود فقط دلم میخواست حرف بزنم

بهم گفت مثلا من چیکار میتونم برات بکنم؟

و من خیلی خجالت زده شدم 

مضطرب بودم و حالم بدتر شد فقط دارم گریه میکنم خیلی اشتباه کردم کاش توی این دنیا ینفرو داشتم ک باهاش میشد حرف زد ک میشد باهاش برم بیرون وقتی حوصلم سرمایه من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم

خیلی دلم شکسته 

عزیزممم:)

اگه خواستی با کسی درد دل کنی من هستم بیا حرف بزنیم:)

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اصن کار اشتباهی انجام ندادی تقصیر تو نیست فقط حالت بد بوده دلت میخواسته با یک نفر حرف بزنی آدمی که انتخاب کردی اشتباه بوده و طرفت واقعا درک نداشته که همچین حرفیو زده

من نمیخوام حال بقیه رو بد کنم😭

حالم بد نمیشه قشنگم اگه ی گوش شنوا خواستی من پیشتم:)

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

تو اصن کار اشتباهی انجام ندادی تقصیر تو نیست فقط حالت بد بوده دلت میخواسته با یک نفر حرف بزنی آدمی ک ...

من اشتباه کردم آدما خسته میشن از حرفای ناراحت کننده و ناامید کننده😭ولی هیچ استقلالی ندارم از خودم وگرنه چند وقت یبار میرفتم تراپی کسی ک پول میگیره و گوش میکنه به حرفات

من اشتباه کردم آدما خسته میشن از حرفای ناراحت کننده و ناامید کننده😭ولی هیچ استقلالی ندارم از خودم و ...

عزیزم این تقصیر تو نیس اون طرف دوست واقعی نبوده وگرنه میتونست ساعت ها به حرفات گوش کنه دلداریت بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز