ن باهاش صحبت میکنم میگم اگه نذاری ممکنه تشنج کنی اونوقت تو بیمازستان ب حرفت گوش نمیدن امپول و سرم و شیافو دم ب دقه میزارن
روغن میزنم بعد شیاف
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم تا دارو اثر کن طول میکشه یه دستمال حوله ای نمدار بزار روسرش . پیاز ببند پاهاش. آبلیمو بزن به بدنش انگار اب رو آتیش. درکنار این ها تب شدید شیاف باید بزاری. استامینوفن ۱۲۵ دیکلوفناک اگه دوزش بالا نصفشو بزار
سلام عزیزم کف پاهاش پیاز حلقه حلقه کن بزار وجوراب پاش کن و هر یک ساعت عوض کن و دوم اینکه تنشویه کن با آب نمک ولرم و عرق کاسنی یا خیار اگ داری ببرش حموم فقط تنش سرش نه بزار یکم باشه تبش سریع قطع میشه بهترین شربته استامینوفن هم مارک تایلنول عالیه
🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
با توجه به سنش شیاف ۱۲۵ کمه باید ۳۲۵ بزای یه ذره از پشتشو ببر بقیشو بزار زود میاد پایین دکتر به بچه من که ۱۸ ماهه بود ۳۲۵ داد یه سومشو گفت بریز دور بقیشو بزار
من برا مریضی بچه هام همیشه ی بسته شیاف استامینوفن و ی بسته کیدی لاکت و ی شربت پلارژین دارم
عالیه
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️