2777
2789
عنوان

تب بچه هشت ساله با چی میارید پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 28 پست
تو خواب براش میذارید؟چند سالشه؟ چند کیلو؟

وزنشو نمیدونم 

۸ سالشه

ن باهاش صحبت میکنم میگم اگه نذاری ممکنه تشنج کنی اونوقت تو بیمازستان ب حرفت گوش نمیدن امپول و سرم و شیافو دم ب دقه میزارن

روغن میزنم بعد شیاف

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من پسرم ب بروفن حساسیت داره استامینوفنم دکتر گفته کم بده داروهاییه ک حساسیت داره بهشون من ی قاشق مید ...

ممنون که گفتید

شیاف چند ساعت یه بار میزنید؟

دختر من عصر ترشک بیرونی خورد دل درد گرفت شربت خاکشیر براش درست کردم کلی بالا آورد دل دردش قطع شد یهو تب و لرز شدید شد الانم خوابه تبش کنترل کردم

نمی‌دونم چند ساعت بعد چطور بشه

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنشو نمیدونم ۸ سالشهن باهاش صحبت میکنم میگم اگه نذاری ممکنه تشنج کنی اونوقت تو بیمازستان ب حرفت گوش ...

چه خوب 

روغن چی میزنید؟

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

ببین عزیزم دوز سمی این داروها بالاس جا داره بهش استامینوفن 500یا شیاف بزرگسال همین حالا بدی. اگر اینا ج نمیده شیاف دیکلوفناک هم داری میتونی بدی  

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ببین عزیزم دوز سمی این داروها بالاس جا داره بهش استامینوفن 500یا شیاف بزرگسال همین حالا بدی. اگر این ...

شیاف بزرگسال ۳۲۵ هست.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

سلام عزیزم تا دارو اثر کن طول میکشه یه دستمال حوله ای نمدار بزار روسرش . پیاز ببند پاهاش. آبلیمو بزن به بدنش انگار اب رو آتیش.  درکنار این ها تب شدید شیاف باید بزاری. استامینوفن ۱۲۵ دیکلوفناک اگه دوزش بالا نصفشو بزار

سلام عزیزم کف پاهاش پیاز حلقه حلقه کن بزار وجوراب پاش کن و هر یک ساعت عوض کن و دوم اینکه تنشویه کن با آب نمک ولرم و عرق کاسنی یا خیار اگ داری ببرش حموم فقط تنش سرش نه بزار یکم باشه تبش سریع قطع میشه  بهترین شربته استامینوفن هم مارک تایلنول عالیه 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
چه خوب روغن چی میزنید؟

روغن مایع

ببخشید نبودم

من برا مریضی بچه هام همیشه ی بسته شیاف استامینوفن و ی بسته کیدی لاکت و ی شربت پلارژین دارم

عالیه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️