2777
2789
عنوان

مربی مهدکودک

224 بازدید | 11 پست

خانوما میشه راهنماییم کنین درباره رشته کاردانی حرفه اي تربيت مربي پيش دبستاني دانشگاه ازاد 

اینکه چند ساله !! شهریه اش چقدر ؟ مدرک این رشته رو مهد ها قبول میکنن ؟ یا باید مدارک رشته های دیگه رو داشته باشیم ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم کاردانی تربیت مربی ازاد کلا دو سال میخونی مدرک میگیری اما اگه از من می شنوی تا لیسانس ادامه بده حدود چهار سال زمان میبره و لیسانس میگیری

شهریه هم نسبت به پیام نور و علمی کاربردی بالاتر و بیشتره 

اگه تا کاردانی میخوای بخونی همون کاربردی و پیام برو. 

و چون مدرک مرتبط با مهد و پیش دبستانی هست میتونی استخدام بشی با این مجموعه ها یا نهادهای مرتبط همکاری کنی. 

سلام عزیزم کاردانی تربیت مربی ازاد کلا دو سال میخونی مدرک میگیری اما اگه از من می شنوی تا لیسانس ادا ...

ممنون عزیزم اما یعنی با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد قبولم نمیکنن مهد ها ؟یا مشکلی نیست !