2777
2789
عنوان

نامه خودکشی

160 بازدید | 9 پست

من همه راه ها رو رفتم ته همشون تاریکی و سیاهی مطلق حتی اگه ذره ای نور وجود داشت شاید ادامه میدادم.. 

شاعریم گل کرده نصف شبی😄

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خسته ام دلم خواب عمیق میخواد ندیدن نشنیدن حس نکردن میخواد ولی خب نمیخوام الگوی بدی واسه بچهام با ...

من مجردم 

من مجردم

بالاترین گناه ناامیدیه عزیزم...وعده شیطان ناامید کردن انسانه تا خدارو فراموش کنه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
بالاترین گناه ناامیدیه عزیزم...وعده شیطان ناامید کردن انسانه تا خدارو فراموش کنه

چیزی برای امید وجود نداره چند ساله ته وجودم چال شده خیلی امید داشتم ولی رفت..

چیزی برای امید وجود نداره چند ساله ته وجودم چال شده خیلی امید داشتم ولی رفت..

منم یروزی این حس تورو تجربه کردم ولی باور کن زمان همه چیزو درست میکنه به حرفم اعتماد کن

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
منم یروزی این حس تورو تجربه کردم ولی باور کن زمان همه چیزو درست میکنه به حرفم اعتماد کن

ببین قسمت ادما بام هم فرق میکنه شاید اشتباه ترین مسیر یه ادم درست ترین مسیر یه نفر باشه من همه جوانب و در نظر گرفتم بهترین راه خودکشی برای من..نه برای ترحم چیزی که تصمیم گرفتم.