2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون❓

206 بازدید | 10 پست

تا الان تصمیم قطعیم پزشکی بود

ولی وقتی منطقی فکر کردم خیلی دودل شدم

و اینکه وضعیت مالیمون خوب نیست 

شما بودین چیکار میکردین؟اگه دندون برم و حسرت پزشکی رو دلم بمونه چی

اگه پزشکی برم و به درآمد نرسم و از دیدن مرگ بقیه افسردگی بگیرم‌ چی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی؟تو یکی از تاپیکات گفتی که (پارسال)میخوای غیر حضوری بخونی اینروزا دغدغه منم همینه ولی گفتن باید بالای ۱۸سال باشی و هزینه مدرسه بزرگسالان ام زیاده 

شما خودت چیکار کردی؟مدرسه رفتی؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
سلام عزیزم خوبی؟تو یکی از تاپیکات گفتی که (پارسال)میخوای غیر حضوری بخونی اینروزا دغدغه منم همینه ولی ...

سلام عزیزم 

بزرگسالان مجوز ندادن که برم

قبل امتحان ترم اول یه مدرسه غیر انتفاعی رفتم و دیگه غیر حضوری کردم و مدرسه نرفتم

سلام عزیزم بزرگسالان مجوز ندادن که برمقبل امتحان ترم اول یه مدرسه غیر انتفاعی رفتم و دیگه غیر حضوری ...

چیزی نگفتن؟من مدرسه دولتی ام و نمیدونم چیکار کنم واقعا 

ولی میدونم مدرسه برم اصلا رتبه مد نظرمو نمیارم و همه چی بهم میریزه

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
چیزی نگفتن؟من مدرسه دولتی ام و نمیدونم چیکار کنم واقعا ولی میدونم مدرسه برم اصلا رتبه مد نظرمو نمیار ...

خب دردسر داشت طبیعتا

و بعضی نمرات مستمرمو ۱۲ داده بودن

ولی برو با مدیرشون حرف بزن و بگو واقعاااا میخونم و قصدم رشته تاپه و مدرسه وقتمو میگیره

خب دردسر داشت طبیعتاو بعضی نمرات مستمرمو ۱۲ داده بودنولی برو با مدیرشون حرف بزن و بگو واقعاااا میخون ...

مستمر مهم نیس درسته؟

نهفقط اگه واسه دانشگاه بعدا قصد مهاجرت داشته باشی مهمه

نه از اون لحاظ مشکلی نیست ؛مرسی که جواب دادی عزیزم💓