2777
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من چندروزی میشه که اومدم اینجا البته سالهای قبل بودم ولی رمز اون اکانتمو گم کردم بعد از مدتی یادم اومد اینجارو و یه اکانت جدید زدم

یه سوال درمورد بارداری داشتم و اگه کسی تجربه‌ای داره لطفا راهنماییم کنه

من الان ۷ماهه اقدام کردم برای بارداری ولی نتیجه‌ای نگرفتم رفتم دکتر گفتن تنبلی تخمدان داری یه سری دارو و آمپول های ویتامینD و امپول تنبلی تو شکم میزدم بعد مکمل هم میخورم دوباره که مراجعه کردم گفت خوبه تخمک آزاد کردی ولی هنوز اتفاقی نیوفته دفعه‌ی بعدی که مراجعه داشتم رفتم دکترم نبود رفته کانادا حالا مرداد ماه پریود نشدم هرچی تست میدم منفی میزنه نمیدونم چیکار کنم بلا تکلیف موندم بخدا اینقدر گریه میکنم خیلی بچه دوست دارم نمیدونم چه دکتر خوبی برم چیکار کنم کسی راهنماییم نمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید بری دکتر دیگه اینکه واصحهصمنا تبلی تخندان با اصلاح سبک درمان میشه کسی ک تو اقدانه باید ۱۰شب بخو ...

والله هیچی بهم نگفت از سبک درمان فقط کلی امپول نوشت تو شکمم زدم الان شکمم ورم کرده