دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 عنوان کسی میدونه این چیه روی انگشت پام 171 بازدید | 18 پست میدونم مو های پام خیلی ضایست لطفا به روم نیارید🤦♀️🤦♀️الان عکس می زارم عین تاولیه که پوستش رفته ولی قبلا اصلا تاول یا زخم نبود که بخوام بگم پوستش کنده شده یا ... لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1403/06/15 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 زیاد هم کفش و اینا پام نیست اکثرا خونه ام لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 این قرمزه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 درد داره؟ نه هیچی درد و خارش و اینا نداره اصلا لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
tired_lover عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 371 اگه اون قسمتی که قرمزه درد میکنه احتمالا برای فرورفتگی ناخن تو ی انگشت پا هست منم یه بار اینطوری شدم Im bad girl......
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 اگه اون قسمتی که قرمزه درد میکنه احتمالا برای فرورفتگی ناخن تو ی انگشت پا هست منم یه بار اینطوری شدم نه عزیزم اون دایره قرمزه روی انگشت شستم رو میگم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
20eneralpsychology۲۰ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 3754 این قرمزه عزیزم کفشت زده یا از گرمای زیاد و پیاده روی کردی و کفش نامناسب بوده تاول زده سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 عزیزم کفشت زده یا از گرمای زیاد و پیاده روی کردی و کفش نامناسب بوده تاول زده مرسی عزیزم❤ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
20eneralpsychology۲۰ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 3754 این قرمزه قدت ۱۵۰ تا ۱۶۵ هستش صورت گردی داری زود عصبانی میشی و مثل قند شیرینی سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 قدت ۱۵۰ تا ۱۶۵ هستش صورت گردی داری زود عصبانی میشی و مثل قند شیرینی برگام😂😂 از کجا میگید اینا رو اکثرش درستههه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
20eneralpsychology۲۰ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 3754 برگام😂😂 از کجا میگید اینا رو اکثرش درستههه من مشاور هستم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت
20eneralpsychology۲۰ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 3754 برگام😂😂 از کجا میگید اینا رو اکثرش درستههه و کبد چرب داری گرید ۲ هستی باید مراعات کنی پشت کمرت یا شانه هات جوش های زیر پوستی و دردناکی داری سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت