2777
2789
عنوان

خانم های زرنگ و شاغل بیان

159 بازدید | 18 پست

خانم های زرنگ و باهوش بگن من دست تنها میتونم خودمو بالا بکشم بنظرتون ؟؟؟ 

۲۴سالمه و لیسانس حقوق و بیکار(ازدرسم قطع امید کردم )

مادر معلوله 

پدرم رانندع اسنپ و مریضه اونم ۷۰سالشه و رفتنیه 

خونه نداریم بیمه و بازنشستگی نداریم ماشین مدل ۸۵عه 

هیچ کسو ام نداریم 

من دست تنها چیکار کنم ؟ چجوری و چ کاری برم بتونم درامد خوبی داشته باشم ؟؟ 

اصلا میتونم از این وصع نجات پیدا کنم یا نه الکی امیدوارم؟؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سنگدلی،پدر ۷۰ سالشه و رفتنیه😐

خدارو چه دیدی شاید خودت زودت رفتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کار مرتبط با رشته ات میخوای برو دفاتر ثبت اسناد رسمی درخواست بده اونجا کار کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چقدر سنگدلی،پدر ۷۰ سالشه و رفتنیه😐خدارو چه دیدی شاید خودت زودت رفتی

خدای من...

چطور به یه جوون ۲۴ ساله این حرفو میزنی؟ خدا نکنه. ایشالا طول عمر باعزت داشته باشه.

خوب نگفت دربارهٔ پدرش ولی شاید اشتباهی اینجوری گفت یا منظور خاصی نداشت یا شاید از پدرش بدی‌ها دیده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
آخه مادرشون بیمارن. کار تو خونه باشه بهتره.

بیرونم میتونم کار کنم 

ولی هی کار عوض میکنم 

فروشندگی و بسته بندی و رستوران و...هی از این کار ب اون کار چون طرف تا نیاز داره کار میکشه بعدش میگ خوش اومدی با حقوق پایین 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
خدای من...چطور به یه جوون ۲۴ ساله این حرفو میزنی؟ خدا نکنه. ایشالا طول عمر باعزت داشته باشه.خوب نگفت ...

بدی و...ندیدم اتفاقا از لحاظ اخلاق عالیه ولی حقیقتو باید قبول کرد من باهاش زندگی میکنم و میدونم تو چ شرایطی الکی خودمو گول بزنم ؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بیرونم میتونم کار کنم ولی هی کار عوض میکنم فروشندگی و بسته بندی و رستوران و...هی از این کار ب اون کا ...

عزیزم‌شکلات درست کن. بسته‌بندی‌های شیک. برای بسته‌بندی پول خوب بده، توی این مورد اصلا خست به خرج نده. بذار اینستا. اولین و دومین ماه درآمدت خیلی کمه ولی اصلا ناامید نشو. باحوصله و تمیز درست کن. از جزئیات کار نگذر. درآمدش عالیه.

بدی و...ندیدم اتفاقا از لحاظ اخلاق عالیه ولی حقیقتو باید قبول کرد من باهاش زندگی میکنم و میدونم تو چ ...

پس قربونت اینجوری نگو. ایشالا سالم باشن و عمر طولانی کنن، سایه‌شون بالا سر شما و مامان باشه. همین که توی این سن دارن زحمت میکشن توی گرما با ماشین کار میکنن، خیلی باغیرتن. 

دعا میکنم خودت اولین نفر از خانوادت بری دل سیاه بی شخصیت

نفرینش نکن. برای پدرت دلشون سوخت. اینجوری نگو. بدی فضای مجازی اینه که آدما همو نمیشناسن و لحن طرف مقابلشون رو موقع نوشتن نمیدونن.

2790
2778
2791
2779
2792