2777
2789
عنوان

قسمت آخر شربت زغال اخته

1253 بازدید | 8 پست

خب چی میشه؟

این که پایان باز بود 

هیچی معلوم نبود

گورکم مرد؟

چرا هیچی معلوم نبود ازش

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

ادامه داره

فصل دومش رو چند وقت دیگه میزارند

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن بودم یکی تاپیک این قسمت و میزنه😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

مطمئن بودم یکی تاپیک این قسمت و میزنه😂

بابا و مامانم معتادشن😭🤣

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
بابا و مامانم معتادشن😭🤣

این قسمتش واقعا هیجانی بووود همه مون مشتاق داشتیم می‌دیدیم ،تو یه قسمت نیم ساعته همه ۱۹۷ جبران شد همچی لو رفت 😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

این قسمتش واقعا هیجانی بووود همه مون مشتاق داشتیم می‌دیدیم ،تو یه قسمت نیم ساعته همه ۱۹۷ جبران شد هم ...

وای فقط گیرای 

با چه هدفی به دُوا نزدیک شد:)))؟؟

وای فقط گیرای با چه هدفی به دُوا نزدیک شد:)))؟؟

اصن تو بگو گیرای دستش با کی تو یه کاسه ست