2777
2789
عنوان

چشم ضعیف و لیزیک

361 بازدید | 16 پست

خانما ی سوال دارم سنم کمه ترخدا نخندین🥲

من ۲۲ سالمه شماره چشمم ۴ هستش دوربینم

از نزدیک هیچ مشکلی ندارم

منتهی کلا ی سال عینکم زدم اصلا با عینک اوکی نیستم میخواستم لیزیک کنم ولی باز ترسیدم بدتر بشم

نمره چشمم اگر ب آخرین درجه هم برسه کور که نمیشم؟؟؟؟

یهو اصلا استرس گرفتم چشم خیلی ضعیف بشه بینایی قط میشه کلا؟

بعد لیزیک کردین؟تجربتونو میگید؟راضی هستید یا ن و این که حین عملش درد داشتین؟

مامانم لازک کرد دو ماه سختی داره و تاری دید بعدش دیگه خوب میشه 

مامانم یه چشمش ۴ بود و ناخنک داشت یه چشمش ۵ بود آستیگماتم بود الان اصلا عینک نمیزنه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درجه ۴ بود که لیزیک کردمدرد نداره و عملش خیلی کیف داشت

ببین من پانیک دارم سه ساله درگیرم به شدتتتت استرسی ام

تو نت دیدم دوتا نگهدارنده میزارن دو طرف چشم ک کامل باز شه اصلا وحشت کردم

چیزی داخل چشت فرو رفت؟ب جز قطره و اینا

بعد وسطش نتونی پلک بزنی اشک اینا جمع شه چی؟

بعد لیزری چجوریه مثل لیزر بدن شات میزنه متوجه میشی چیزی حس میکنی؟

ببین من پانیک دارم سه ساله درگیرم به شدتتتت استرسی امتو نت دیدم دوتا نگهدارنده میزارن دو طرف چشم ک ک ...

من فقط نور میدیدم توی عمل

و اینکه‌مژه رو نگه‌میدارن خیلی ظریفه و آبم‌نمیاد

منم کلا استرسیم ولی عملش ناز بود

من فقط نور میدیدم توی عملو اینکه‌مژه رو نگه‌میدارن خیلی ظریفه و آبم‌نمیادمنم کلا استرسیم ولی عملش نا ...

اااا یعنی جز نوز دیگ نمی‌دیدی

خب بعد ۵ دیقه چشمت اونجوری بازه درد نمیگیره؟

ترخدا نخندی من میگم اونا ب چشم وصله پلک بزنم ی موقع جر نخوره پلکم😂🥲در این حد استرسی ام

بعد شنیدم هر چشم ۵ دیقه اره؟

من فقط نور میدیدم توی عملو اینکه‌مژه رو نگه‌میدارن خیلی ظریفه و آبم‌نمیادمنم کلا استرسیم ولی عملش نا ...

ببخشید خیلی سوال میکنم استرس دارم🥲دستگاهش چجوریه شات میزنه؟یا کلا ثابت و بدون هیچ حرکتیه؟

قشنگم اگر موردی نداره اومدی اسم دکترتم بگی خیلی ممنونت میشم🥰

حین عملش دردی نداشت عزیزم؟

چرا بابا می‌گفت اون لحظه خیلی درد داشت همش دلم میخواست پلک بزنم ولی دستگاه نمیذاشت

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بهتره تا 24 لیزیک رو انجام ندی چون ممکنه نمره ی چشمت تغییر کنه ولی بعد از این سن تقریبا ثابت میمونه نکته ی بعدی این هست که توی عمل لیزیک لایه ی زایندهی قرنیه رو برمیدارن و زیاد توصیه نمیشه 

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها