2777
2789
عنوان

دوست پسرم کتکم زد

517 بازدید | 10 پست

سلام پسر عمه ی ۱۴ سالگی اومد خواستگاری من و خانوادم بخاطر سن پایینم اجازه ندادن گفتن اگه میخوایید ۳ سال صبر کنید منو پسر عمم عاشق هم شدیم یعنی شایدم یکطرفه بود بهرحال تو اون ۳ سالی که باهم بودیم ایشون رفتارایی مثل بددهنی به خودم خانوادم عصبانیت و پرخاش تو جمع و خیابون بددلی اجازه نمیداد من دانشگاه برم با خانوادم جایی میرفتم میوفتاد دنبالم تعقیبم میکرد با دوتا از پسرای فامیل حرفش شد ک شما به این نگاه کردید و ۳ سال سر رسید خانوادم گفتن مشاور برین چون از رفتارای ایشون ترسیدن رفتیم مشاور کلا رد کرد اون اقا رو دیگه به اخلاف خوردن یکم خانواده ها با من کات کرد و بعد دوهفته نامزد کرد الان ازدواج کرده دوران عقدن ولی تمام رفتاری که با من بود زمین تا اسمونه با خانومش زنش سرکار میره برای من خط و نشون میکشید کل جهیزیه رو شما باید بگیرید سکه ۱۴ تا بیشتر نمیزنم ولی الان چند تیکه جهاز و ۱۱۴ تا سکه زده و تو فامیلم همه دارن از زندگی خوبش میگن میشه راهنماییم کنید این تغییر رفتارا دلیلش چیه هی میخوام فراموشش کنم ولی این سوال مغزمو امان نمیده 

شرمنده طولانی شد و عنوانم برای اینکه افراد بیشتری تاپیکمو ببینن زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا شمارو نمیخواسته یا خانومش بلده چجوری رفتار کنه و شما بلد نبودی

دیشب چتامونو خوندم من با تموم جونم بهش محبت میکردم اون حتی بزور جواب پیامامو میداد 

صد درصد من تو اون سن خیلی نابلدیا و ناپختگی هایی داشتم ولی با این حال مشاور میگفت تو ذهنت اماده تره برای ازدواج اون به بلوغ ذهنی نرسیدع نمیدونم هر چی هست این تضاد دیوونم میکنه 

حالم از نی نی سایت دیگع به هم میخوره همه اخرشبا دروغ سرهم میکنن بخاطر پربازدیدی😏مدال میدن بهتون؟

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
دیشب چتامونو خوندم من با تموم جونم بهش محبت میکردم اون حتی بزور جواب پیامامو میداد صد درصد من تو اون ...

خب پس احتمالا اون زمان سنش کم بوده و هیجانات و ناپختگی هایی داشته الان عاقل تر شده 

بنظرم سخت نگیر با این ادم ادامه میدادی الان تاپیک کتک خوردنت واقعی میشد 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
شاید مشاورم میگه اینا موقتی هست نمیدونم ۷ ماهه دلم اروم نمیگیره هزارتا چرا تو سرمه

خیلی خوبه ک با مشاور حرف میزنی

کاش ذهنتو دیگ درگیر این ادم نکنی و کلی پیشرفت کنی ک چشش دراد😂

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

عزیزم به نظرم باید خداروشکر کنی این رفتارهایی که میگی مطمن باش اگه باهاش ازدواج میکردی زندگی تو جهنم میکرد.

خودتم سرزنش نکن به هر حال سن ت کم بوده و اگرم الان تو فکرشی چون یه مدت باهاش بودی وابسته شدی.نه این که واقعا عاشق شی

با این چیزایی که تعریف کردی رفتار پسر عمه ت اصلا به عاشق ها نمیخوره. و اصلا گول این که فراموش ت نکردم و اینا نخور.اگرم پیام‌ میده برای هوس جن سی خودشه.

به نظرم پسر عمه ت تورو ساده گیر اورده بود و زورش به شماها میرسید. احتمالا از عموش حساب میبره یا این که دختر عموشو دوست داره. شایدم از قصد داره به زنش بها میده تا تورو بسوزونه .به هر حال شخصیت یه نفر کامل عوض نمیشه  احتمالا بعد یه مدت زن خودشم اذیت میکنه ولی نمیذاره تو فامیل همه بفهمن.

کلا مردا قدر زن  خیلی مهربون و عاشق رو نمیدونن .سو استفاده میکنن. سعی کن ارتباط تو با فامیل کمرنگ کنی یا دانشگاه شهرستان بزن از محیط دور شو یه کلاس هنری ورزشی برو

نمیدونم کدوم شهری ولی تو تهران دخترایی که رابطه با دوست پسر داشتن هم، بعدا با یکی  ازدواج میکنن )مردهای روشن فکر. (