2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تجربه ای دارم

من دوره دیدم4ماهه اما خوب خیلی کار نکردم که حرفه ای باشم میخوام موهای دخترعمم مش کنم موهاش از قبل دکلره داشت میخواد کوتاه کنه زمینش میخوام رنگ دودی شماره5بزارم و مارک پودر دکلره دوماسی پودر آبی و بنفش هم گرفتم 

برای رنگ هام برند دوماسی12.1

شنی ماسه ای واریاسیون بنفش و نقره ای

و رنگ هایلایت دوماسی ۱۲.۱۶

خواستم بدونم نکته ای چیزی اگه هست راهنمایی کنید عزیزم چیکار کنم موهاش نسوزه خیلی خشکه و خوش رنگ بشه سر نارنجی نشه

رنگ شنی ماسه ای8.15ام گرفتم که رنگ اصلیه بهش گفتم اما میگه از دلم نمیاد خیلی کوتاه کنم

دکلره هاش میسوزه . اگه دکلره داره باید مش فویلی دربیاری نه کلاهی اینجوری آسیب نمیبینه. پایه رنگات بستگی ب پایه مو داره چون مو خشکه نذار پایه بالا بده.

یعنی خطرناکه؟انجام ندم؟

با مش کلاهی ک نمیشه چون دکلره داره. حواستم باشه رنگ زمینه ب دکلره بخوره سبز میشه. دردسرش زیاده . یه رنگ زمینه براش بکن و یه رنگساژ کن تموم شه. دوباره دکلره نکن چون موهاش خشکه توان نداره هرچیم شه توخراب میشی نمیگن موهام چی بود ک میگن ابریشم بود.

با مش کلاهی ک نمیشه چون دکلره داره. حواستم باشه رنگ زمینه ب دکلره بخوره سبز میشه. دردسرش زیاده . یه ...

دکلره هاش اخه رفته پایین اصلا بالا خیلی کمه تک و توک هست 

رنگ زمینه رو یک روز قبل میزارم 

بنظر شما نکنم؟

با مش کلاهی ک نمیشه چون دکلره داره. حواستم باشه رنگ زمینه ب دکلره بخوره سبز میشه. دردسرش زیاده . یه ...

دکلره هاش اخه رفته پایین اصلا بالا خیلی کمه تک و توک هست 

رنگ زمینه رو یک روز قبل میزارم 

بنظر شما نکنم؟

دکلره هاش اخه رفته پایین اصلا بالا خیلی کمه تک و توک هست رنگ زمینه رو یک روز قبل میزارم بنظر شما نکن ...

اگه دکلره هاش خیییییلی کمه قبول کن. اما اگه از گوشش ب پایین دکلرس نکن.  پایه رنگات اونهمه بالا ک ۱۲ بود کاربردی نیس مگه اینکه پایه دکلرت بالا باشه. ک برای اون جنس بود نباید پایه بالا بگیری.

دکلره هاش اخه رفته پایین اصلا بالا خیلی کمه تک و توک هست رنگ زمینه رو یک روز قبل میزارم بنظر شما نکن ...

اگه دکلره هاش خیییییلی کمه قبول کن. اما اگه از گوشش ب پایین دکلرس نکن.  پایه رنگات اونهمه بالا ک ۱۲ بود کاربردی نیس مگه اینکه پایه دکلرت بالا باشه. ک برای اون جنس بود نباید پایه بالا بگیری.