دختررر مدیر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3195 عنوان ت ت ل و | مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 99 پست نظرتون در موردش چیه؟ 1403/06/14 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 خب نخواه ک الان روال باشیتازه زخم خوردیبهتر شدن حالت ۱ هفته تا ۳ ماه طول می کشهشاید کمتر شاید بیشترخ ... وای چطور بگذرونم؟ تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 وای چطور بگذرونم؟ کارای روزمرتو انجام بدهگاهی اوقات مجبوری ک ادامه بدینمی خوای ولی مجبوریدیگ ارزش نداره آیندتو بخاطرش حروم کنیاون حتی حاضر نشد حالشو بات شریک شهتو می خوای آیندتو براش ب فنا بدی؟ و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 کارای روزمرتو انجام بدهگاهی اوقات مجبوری ک ادامه بدینمی خوای ولی مجبوریدیگ ارزش نداره آیندتو بخاطرش ... منباهاش حرف بزن پشیمون بشه اما ..وای نمیدونم چی بگم اصلا تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 منباهاش حرف بزن پشیمون بشه اما ..وای نمیدونم چی بگم اصلا چرا می خوای خودتو بابتش کوچیک کنی؟غرورتو له نکن برا آدمای بی ارزشتهش پشیمون میشی حتی اگ برگردهقول شرف میدم و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 چرا می خوای خودتو بابتش کوچیک کنی؟غرورتو له نکن برا آدمای بی ارزشتهش پشیمون میشی حتی اگ برگردهقول شر ... خودمو خیلی کوچیک کردمسه بار رفتهر بار رفتم دنبالش آخرین بار ۷ روز دور بودیم خودش خیلی بدتر از من بوداما بازم رفت ..چیکار کنم؟نمیتونم تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 خودمو خیلی کوچیک کردمسه بار رفتهر بار رفتم دنبالش آخرین بار ۷ روز دور بودیم خودش خیلی بدتر از من بود ... دیدی؟همون بار اول ک رف نباید پیگیرش میشدیببین ادما وقتی ی کاریو انجام بدنبازم انجام میدنهر چی دفعات بیشتر، انجامش آسون ترهر چی بیشتر بک بزنیهمه چیز دروغی تر میشهفقط خودتو گول میزنی و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 دیدی؟همون بار اول ک رف نباید پیگیرش میشدیببین ادما وقتی ی کاریو انجام بدنبازم انجام میدنهر چی دفعات ... آره میدونم اما احمقم منیه احمق... تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 آره میدونم اما احمقم منیه احمق... به خودت نگو احمقفقط کاریو ک قلبت می خواد نکنهمین نجاتت میدهب خودت قول بده دیگ فرصتی در کار نیس و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 به خودت نگو احمقفقط کاریو ک قلبت می خواد نکنهمین نجاتت میدهب خودت قول بده دیگ فرصتی در کار نیس درستهفرصت ندم دیگه ..؟ تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 درستهفرصت ندم دیگه ..؟ خودتم میدونی اگ بدی دوباره گند میزنه توشتوی دنیا اونقدر ادمای بهتر و درست تری هس ک قدرتو بدونهک مجبور نشی ب یه نفر دو بار فرصت بدی۴ بار ک دیگ جای خود دارد و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 خودتم میدونی اگ بدی دوباره گند میزنه توشتوی دنیا اونقدر ادمای بهتر و درست تری هس ک قدرتو بدونهک مجبو ... هوم میزنهالان چشمام از پف زیادی که کرده بار نمیشه حتی ..اما فرصت مجدد مصر دادن گلوله اضافست .. تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 هوم میزنهالان چشمام از پف زیادی که کرده بار نمیشه حتی ..اما فرصت مجدد مصر دادن گلوله اضافست .. درکت می کنمکیسه آب گرم بذار روشببین چ می کنی؟ی آدم بی ارزش حتی ارزش ی قطره اشکتم ندارهبعد زدی چشاتو بخاطرش داغون کردیچ جوابی می خوای ب خودت بدی؟ و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 درکت می کنمکیسه آب گرم بذار روشببین چ می کنی؟ی آدم بی ارزش حتی ارزش ی قطره اشکتم ندارهبعد زدی چشاتو ... بوس به کلتآره جدیحرفات خیلی بهم کمک کرد..مرسیی بازم حالم خوب شدمن چیزی از دست ندادم اون از دست داده .. تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 بوس به کلتآره جدیحرفات خیلی بهم کمک کرد..مرسیی بازم حالم خوب شدمن چیزی از دست ندادم اون از دست داده ... بوس ب خودتان🎀💜فداتمخداروشکر ، خوب ببینمتآفرین دقیقا و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 بوس ب خودتان🎀💜فداتمخداروشکر ، خوب ببینمتآفرین دقیقا بوس به تو خدا نکنهامیدوارم زودتر تموم بشه 🛐 تـاسیـان `