دختررر مدیر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3195 عنوان ت ت ل و | مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 99 پست نظرتون در موردش چیه؟ 1403/06/14 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 هعی نمیدونمچی بگم،نیازه . هیجی بابا دو روز دیگ ب خودت افتخار می کنی اینم پشت سر گذاشتی💜🎀 و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 هیجی بابا دو روز دیگ ب خودت افتخار می کنی اینم پشت سر گذاشتی💜🎀 فکر نمیکنم .. تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 فکر نمیکنم .. فک نکن مطمئن باشمیدونم حاضری هر کاری کنی ک اون بمونه پیشتاما اینم بدونرفتنی اگ نره موندنش عذابهعذاب خودتو می خوای؟ و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 فک نکن مطمئن باشمیدونم حاضری هر کاری کنی ک اون بمونه پیشتاما اینم بدونرفتنی اگ نره موندنش عذابهعذاب ... رفتنی که رفتنش عذابهموندش هم عذابه من صدمو گذاشتم براش .. تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 رفتنی که رفتنش عذابهموندش هم عذابه من صدمو گذاشتم براش .. ببین اگ اون بره تو بالاخره حضورش برات کمرنگ تر میشهدیگ همه عذابایی ک بت داد با جزئیات یادت نیسهی خودتو سرزنش نمی کنی ک از خودت زدی دادی ب اونلیاقت نداشتهبذار بره دنبال لیاقتش و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 ببین اگ اون بره تو بالاخره حضورش برات کمرنگ تر میشهدیگ همه عذابایی ک بت داد با جزئیات یادت نیسهی خود ... من چیکار کنم ؟چرا اون به فکر خودش بود فقط ؟من آدم نیسنم؟ تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 من چیکار کنم ؟چرا اون به فکر خودش بود فقط ؟من آدم نیسنم؟ برا اینکه از سرشم زیادی بودیقرار نیس هرکیو ک دوس داری دوستت داشته باشهاون بهت فک نکردهبهت ارزش ندادههمین کافی نیس برا اینکه صیکشو بزنی؟ و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 برا اینکه از سرشم زیادی بودیقرار نیس هرکیو ک دوس داری دوستت داشته باشهاون بهت فک نکردهبهت ارزش نداده ... هعیاون دوسم داشت نه ..دلم راضی نمیشه تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 هعیاون دوسم داشت نه ..دلم راضی نمیشه اگ دوستت داشت می تونست تحمل کنه ک عذاب بکشی؟اگ دوستت داشت وقتی صدتو براش گذاشتی اونجوری میذاشتت تو برزخ؟همه میگناون دوسم داشتفقط برا قانع کردن دلهدل حرف حالیش نیستا ی سالم بش بگی حالیش نمیشهگاهی اوقات ادم باید پا بذاره رو دلش و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 اگ دوستت داشت می تونست تحمل کنه ک عذاب بکشی؟اگ دوستت داشت وقتی صدتو براش گذاشتی اونجوری میذاشتت تو ب ... یعنی همه چی دروغ بود ؟یعنی همه چی تمومشد ؟نمیتونم . تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 یعنی همه چی دروغ بود ؟یعنی همه چی تمومشد ؟نمیتونم . دیگ بلاتکلیف نیستیدیگ تایمتو صرف آدمای با ارزش می کنیدیگ شرمنده خودت نیستیاینا خوب نیس؟اینارو نمی تونی؟تغییر سختهچون ناخوشی آشنا رو ب خوشی بیگانه ترجیح میدیماما باید تغییر کنیچون ضعیف نیستینمیتونی ک ضعیف باشیاین دنیا زودتر از سرعت ترمیم شدن زخمات میگذره و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 دیگ بلاتکلیف نیستیدیگ تایمتو صرف آدمای با ارزش می کنیدیگ شرمنده خودت نیستیاینا خوب نیس؟اینارو نمی تو ... هیچکس دیگه تو زندگیم نیستمن فقط اینو میخوام بدونم که چطور دلش اومد؟وای ...کاش واسه چند روز بمیرم تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 هیچکس دیگه تو زندگیم نیستمن فقط اینو میخوام بدونم که چطور دلش اومد؟وای ...کاش واسه چند روز بمیرم ب زودی میادبهترش میادکی گفته هیچکس نیست؟ تو ما رو داریآدما همه کاری می تونن بکننخدانکنهاما واسه چند روز فقط واسه خودت زندگی کنفقط خودتتنهایی اونقدرام بد نیسمن تجربش کردم ک میگمدیگم نرو سراغ کسی ک واقعا نخوادت و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11844 ب زودی میادبهترش میادکی گفته هیچکس نیست؟ تو ما رو داریآدما همه کاری می تونن بکننخدانکنهاما واسه چند ... شاید ، اما من دیگه نمیخوام کسی بیاد ..مرسی که هستین هوممن همیشه تنهااام اما این ..من خودم همیشه ادمارو ترک میکنم اما این .. تـاسیـان `
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29730 شاید ، اما من دیگه نمیخوام کسی بیاد ..مرسی که هستین هوممن همیشه تنهااام اما این ..من خودم همیشه ادم ... الان اینو میگیمطمئنم چند ماه یا چن سال دیگ نظرت عوض میشهآدمای خ بهتری تو زمین برات پیدا میشناین همونی بود ک فک می کردی با بقیه فرق دارهاما کسی فرق نداره عزیز من و این منم؛ زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد!