2777
2789
عنوان

نازایی

338 بازدید | 12 پست

خانم های اصفهانی کسی بهارشاکری میشناسه میخوام برم پیشش برانازایی نمیدونم خوبه یانه میشه کمکم کنید

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر زنان برا نازایی توصیه نمیکنم فقط مرکز ناباروری چون اونا یک تیم پزشکین و با تجربه

بهارشاکاریم درمرکز ناباروری کارمیکردندامابه علت شلوغی زیاد محل کارشونا عوض کردندمنم شنیدم خیلی خوبندام2ساله خیلی دکتر عوض کردم میخوام مطمئن باشم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

درسته منم اول رفتم دکتر زنان الکی داروهای تحریک تخمکگذاری داد فقط وقتم را تلف کردم بعد رفتم مرکز نابارویی فهمیدم مشکلم چیز دیگس . برو دکتری که فلوشیپ نازایی داشته باشه اصفهان دکتر کلانتر هست که البته شنیدم کلینیکش گرون قیمته

درسته منم اول رفتم دکتر زنان الکی داروهای تحریک تخمکگذاری داد فقط وقتم را تلف کردم بعد رفتم مرکز ناب ...

من باید برم عکس رادیولوژی رحم بگیرم خیلی میترسم میخوام برم ازیه دکترمشورت کنم شایدم برم کلانتر شما الان باردارید

من باید برم عکس رادیولوژی رحم بگیرم خیلی میترسم میخوام برم ازیه دکترمشورت کنم شایدم برم کلانتر شما ا ...

بله عزیزم  منم قرار بود برم عکس رنگی بگیرم منتظر پری بودم که روز ۸ برم عکس بگیرم که دیدم نیومدو باردارم. ان شالله که شما هم باردار باشی گلم. عمده مشکل من تیروییدم بود. البته یسری داروهای تقویتی هم دکترم داد که بی تاثیر نبودن

بله عزیزم  منم قرار بود برم عکس رنگی بگیرم منتظر پری بودم که روز ۸ برم عکس بگیرم که دیدم نیومدو ...

خیلی ممنون گلم از جوابت وقت گذاشتی

بهارشاکاریم درمرکز ناباروری کارمیکردندامابه علت شلوغی زیاد محل کارشونا عوض کردندمنم شنیدم خیلی خوبند ...

به نظرم برو مرکز ناباروری جواب که گرفتی برو پیش اون برا مامان شدنت و مراقبتها. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
به نظرم برو مرکز ناباروری جواب که گرفتی برو پیش اون برا مامان شدنت و مراقبتها. 

باشه عزیز شاید برم ممنونم

باشه عزیز شاید برم ممنونم

هر جور البته صلاح میدونی منم رفتم مرکز ناباروری سه ماهه مامان شدم و بعد رفتم بیرون پیش یکی از دکترای همون مرکز برای مراقبتها

هر جور البته صلاح میدونی منم رفتم مرکز ناباروری سه ماهه مامان شدم و بعد رفتم بیرون پیش یکی از دکترای ...

میشه بگی پیش کی رفتیدکلانتر یااحمدی الان پیش کی میرید 

میشه بگی پیش کی رفتیدکلانتر یااحمدی الان پیش کی میرید  

نه من یزد رفتم تهران یا اصفهان  نیستم. البته زنداییم تهران رفت رویان و اونجا جواب گرفت ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر.