2777
2789
هاااااا که خودم لرم هاااا 😂❤️زلف ایزنیم اوسو یه چارقد شل ایبندیم مو چون همش شیرازم عروسی کم ایویم ع ...

تو اوچنی نیتری و ور منی مو ایچنم چنساله و ور نکردمه وته دعوتی نرتمه 

دونم خو‌ایگی مث بختیاریل نونوم شبیه ایمانله یا فرق ایکنه بامو 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باع؟مه فک کردم زوون بختیاریه لهجه بویر احمدیببخشید حواسم نبید

زبون لری 

بویری بختیاری و.. میشن گویش 

لهجه هم مث لهجه بوشهری یا اراکی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

من نه عشقم . ملایری امدرسته عزیزم ولی الان شوهر بویر احمدی ع کجا بیاریم؟🥲😂

بیو ایچو‌ تا یکی سیت بجچرم 

ایقی ملوسن😂🤣

مو لرم هم استانی خوتوم ولی اصلا نفهمیوم چه گوتی

رفیق نورآبادیمم میگفت شما یاسوجیا غلیظ تر از شهرای اطراف و ماها حرف میزنید

تو اوچنی نیتری و ور منی مو ایچنم چنساله و ور نکردمه وته دعوتی نرتمه دونم خو‌ایگی مث بختیاریل نونوم ش ...

من یه عروسی بختیاری کردیم چون مامانم خیلی خشش اومه ولی همیشه خمو زلف ایزنیم بی چارقد🥺❤️ 

❄️

مو لرم هم استانی خوتوم ولی اصلا نفهمیوم چه گوتی

هاذا یو تایپ کردنیه دوور بیو تا وویس وت بیم فک کنی ی زون جدیده هی گپ ایزنم😂🤧

اععع گویشه؟آهان بله عزیزم الان متوجه شدم مرسی❤️

آره عزیزم خود گویش لهجه های زیادی داره