2777
2789
سیکو ایما زلف ایزنیم بی مینا ولی یبار من یکی هه عروسیل مینا بختیاری کردیم حالت شال داشت ولی گپو و قش ...

نونوم چتو منظورته 

ایما تور و چارقی ایبندیم 

زر تومونکو چنتا تومون ده و ور ایکنیمو تا گتو ونظر بیایه تومونکو😂😂

لباسلمونه که دیی ده؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم یکلی خوشبختم رو🥺❤️

قربانت بم رود جونیم❤️❤️

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

گفتم با منید یعنی اینقد در نظرتون سخت میاد جدی؟؟

آهان چه جالب🥲بقرآن نمی‌فهمم چی میگی لهجه تون خیییییلی غلیظه🙂🙂

اون خانمه که بختیاریه من کامل متوجه میشم چی میگن ولی حرفای شما رو اصلا نمیتونم بفهمم🥺

با کدوم لحجه لری صحبت میکنید؟

لر بویری ام من 

گویش بویری 

نونوم چتو منظورته ایما تور و چارقی ایبندیم زر تومونکو چنتا تومون ده و ور ایکنیمو تا گتو ونظر بیایه ت ...

هاااااا که خودم لرم هاااا 😂❤️

زلف ایزنیم اوسو یه چارقد شل ایبندیم 

مو چون همش شیرازم عروسی کم ایویم عاشق لباس محلی مونم😭😭😭😭😭 دلم سی زلف تنگ وابییی خشم آیا صب تا پسین فقط فقط لباس غِری کنم

❄️

آهان چه جالب🥲بقرآن نمی‌فهمم چی میگی لهجه تون خیییییلی غلیظه🙂🙂اون خانمه که بختیاریه من کامل متوجه ...

خودتم بختیاری ای؟؟

یمدت بین لرا باشی گویش بقیه رو هم یاد میگیری 

نمیدونم شاید غلیظه🤔