2821
2789
عنوان

پوست و ژیلت

304 بازدید | 17 پست

من الان دوسال و خورده ای هست از ژیلت استفاده میکنم و الان پوست صورتم کامل سیاه شده میخوام بگم اگه از ژیلت استفاده نکنم دیگه رنگش برمیگرده مثل قبل میشه یا نه دیگه همینطور موند:(

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب ریشم رو میزنم دیگه دلیل داره

وای ببخشید فکر کردم خانم هستین 

آخه خانوما هم میزنن با ژیلت 

منظورم این بود چرا بند نمیندازیم🙆

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

خوب من الان ۲سال و نصفه کنکوریم اصلا از خونه بیرون نرفتم رنگ صورتم همیشه خوب بود الان چند ماهیه صورتم کامل سیاهه و قبل از ریشتمم هنوز رنگش مثل قبله دلیل دیگه ای نمیاد تو ذهنم 

وای ببخشید فکر کردم خانم هستین آخه خانوما هم میزنن با ژیلت منظورم این بود چرا بند نمیندازیم🙆

اشکال نداره حالا بنظرت بعد مدتی برمیگرده رنگش اطلاعاتی چیزی دارین

خب شما آقایی 

چیز عجیبی نیست که بعد دوران بلوغ روز به روز ریشه ی موهای صورت بیشتر و ضخیم تر میشه و حتی رنگ موهای صورت تیره تر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب شما آقایی چیز عجیبی نیست که بعد دوران بلوغ روز به روز ریشه ی موهای صورت بیشتر و ضخیم تر میشه و حت ...

خوب کلا از ریش به قبل رنگ صورتم تغییر نکرد بین این دو قسمت اصلا ۳ ۴ لایه تفاوت رنگ الان وجود داره واقعا

اشکال نداره حالا بنظرت بعد مدتی برمیگرده رنگش اطلاعاتی چیزی دارین

نمی‌دونم مردای خونواده من هیچکدوم با ژیلت نمی‌زنم

حالا امتحانش ضرری ندارد یه مدت نزنید. ببینید چطور میشه 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...