2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاورش بهتره؟

کاور هر دوشون بالاست .

میبلین ظاهر نچرال تری داره رنگاش بهتره .

میبلین برای همه نوع پوستی قابل استفاده هست 

روولوشن مات تره و به نظرم برای هر پوستی خوب نیست .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

کاور هر دوشون بالاست .میبلین ظاهر نچرال تری داره رنگاش بهتره .میبلین برای همه نوع پوستی قابل استفاده ...

وای من یکم  پوستم کم ابه یعنی بعد شست و شو احساس کش اومدن دارم رو پوستم   نخرمش

من پوست گندمی دارم  زیر چشمم  تیرگیش زیاده  نظزت  چ رنگیش بهتره؟ 

شما از کجا خریدی؟

وای من یکم پوستم کم ابه یعنی بعد شست و شو احساس کش اومدن دارم رو پوستم نخرمشمن پوست گندمی دارم ز ...

پس برای پوستتون که دهیدراته هست میبلین بهتره ‌

تیرگی زیر چشم رو اگه برای میکاپ اصولی و سنگین میخواین باید اول با کالرکورکتور نارنجی کاور کنید بعد رنگ روشن میبلین رو بزنید . ولی اگه برای روزانه میخواین و نمی‌تونید زیرسازی کنید بهتره همرنگ پوستتون بخرید و سفید نگیرید . بستگی داره به تناژ پوستتون . برای پوست گندمی رنگ لایتش خوبه ‌. 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

پس برای پوستتون که دهیدراته هست میبلین بهتره ‌تیرگی زیر چشم رو اگه برای میکاپ اصولی و سنگین میخواین ...

نه  منظوزم استقاده روزانه هست   اونقد ارایش سنگسن نمیخوام  انحام بدم 

مرسی عزیزززم ♥️

پس برای پوستتون که دهیدراته هست میبلین بهتره ‌تیرگی زیر چشم رو اگه برای میکاپ اصولی و سنگین میخواین ...

میتونی بهم پینشهاد بدی چ محصولی برای دوستم استفاده کنم  ک دهیترات نباشه؟ 

میتونی بهم پینشهاد بدی چ محصولی برای دوستم استفاده کنم ک دهیترات نباشه؟

روتین پوستی رو درست رعایت کن آب زیاد بخور دتاکس واتر هم خوبه . ابرسان و مرطوب کننده قوی .

ابرسان کلینیک فوق العادست خیلی خوب آبرسانی میکنه ‌

مرطوب کننده هم انوا محشره .مرطوب کننده سنتلا خیلی خوبه 

اگه هم اقتصادی تر میخواین لورال خوبه ‌.