2777
2789
عنوان

دعوا و طلاق

1408 بازدید | 98 پست

سلام . کسی هست ؟

دلم خواست درد و دل کنم . 

خیلی خستم. نمی‌دونم به کی پناه ببرم ؟

من بچه تهرانم با یه مرد روستایی دانشجو ازدواج کردم. من معلم بودم و اون کارگر ...خیلی نماز خون و خانواده خوب و کاری و مهربون اما خیلی تعصبات قومی 

من از قوم دیگه هستم . عاشق شدم . عقد کردیم. عروسی کردیم. با کمک هم خونه و ماشین خریدیم و رفتیم سر زندگی اما فوق العاده زود جوش و قاطی می‌کنه. 

متعهده و کاری و مرد زندگی 

اما فوق العاده بد دهن . همیشه با هر مشکل به خانواده ام پیام میده و درگیری و فوش و فوش کشی..

بخدا خسته شدم از بحثها و فوش ها ..

بچه دارم شدم یه پسر ده ماهه..بخدا خسته شدم.

حق ندارم با هیچ فامیل رفت و آمد کنم. فقط فامیل خودش. حق ارتباط با دوست ندارم. 

حتی یکبار اعضای خانواده ام خونم نیومدن. اینکه خانواده ام هم گاهی اذیتش کردن.

یعنی این ادب ندارد اونا هم بدتر...موندم وسط.. 

هرچی گفتم به اینا نگو بازم گفت .

زندگیم همش شده استرس 

گاهی بحث میشه بدو به اینا پیام میده 

ولی دوسش دارم .هرکاری میکنم با همه بددهنی و عذاب ها نمیتونم ازش بگذرم..آخه تو خونه کمک می‌کنه..مواظبمه.خوشحالم می‌کنه اما اخلاقش...

البته اخلاقش با خانواده و... یکم تند بوده و چیز جدیدی نیست. 

خیلی کمکش کردم حتی معلمی قبول شد..از طرفی بخدا عذابم میده با بددهنی و کتک و گاهی داد..همسایه ها میگن تو سری با آدم بددهن و آنقدر وحشی نمون..آخرین بار اومدم خونه بابام ..الان زنگ زد بچه رو بیار ..منم نبردم..بابام باهاش بحث کرد..کلی فوشای زشت به همدیگه دادند البته بابام شروع کرد..اما اون خیلی حرفای زشت در مورد من هم زد..بدجور خورد شدم...زنگ زد گفت با این خانواده دیگه نمیخامت...فردا دادخواست طلاق میدم..بچه هم تا ۷ سال با تو...

دیگه دوسم نداره..اهل مهمونی و سفر و دورهمی نیست.

اما تو خونه کمک هست و مهربونه جز وقتی عصبی بشه...اهل رفیق و سیگار و مواد و دختر و ... نیست اما کلا از قوم من فراریع...دوسش دارم.واما با این همه عذاب چه کنم..الان میگه نمیخاپم و طلاقم میده..یعنی میده ؟

نمی‌دونم چیکار کنم..بابام میگه پیام عذرخواهی بده بیاد ببرتت..ولی میدونم پیام نمی‌ده مغرورهد...

دلم داره میترکه..چه کنم ؟

توروخدا خواهرانه بهم بگید ادامه بدم بخاطر پسرم و خانواده خویش و خوبیاش اما بدخلقی و به شدت بددهنی و قطع ارتباط با خانواده ام که البته خانواده ام هم بی ادبی کردن ولی اونم خیلی گستاخه...

چیکار کنم ؟ دل تنگم.. دل شوره دارم..نمی‌دونم چیکار کنم.

کاش اینجوری پیش نمی‌رفت ..کاش مشاوره می‌رفتیم.

الان میگه طلاق و بلاک کرد.

خانواده بد بهش توهین کرد اونم بدتر و گفت طلاق میده.

من اینجا راحتم اما نمی‌دونم چی درسته..خانواده اش بی خبره ..نمی‌خوام بدونن چون همیشه میگن ما کاری نمی‌تونیم و.. ما نمیشه و... شهرستان هستند. فقط آبروریزی میشه..

بچم میشه بچه طلاق...هیچ وقت دلم نمی‌خواست. 

اط طرفی از این همه منزوی بودن و تنها بودن بدن میاد..چه کنم ؟, خدا چرا کمک نمیکنه ..راه درست رو نشونم نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا خواهرانه بهم بگید ادامه بدم بخاطر پسرم و خانواده خویش و خوبیاش اما بدخلقی و به شدت بددهنی و ...

ی روزی از این همه بد دهنی و بی احترامی خسته میشی البته اون روز دیگه برای خودت دیگه خیلی دیر شده .. کاملا اعصاب و روانت از بین رفته .. اگر فکر میکنی توام مقصری پیام بده با هم برید مشاوره بالاخره هر دو تحصیل کرده هستید ممکنه این زنذگی درست بشه

خانواده خودتم ظاهرا مث شوهرتن 

پس بمون خونه شوهرت و شپهرت با خانپادت ارتباط نذاشته باشه مث خیلی از خانمای اینجا که با خانپاده شوهر قظع ارتباطن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ی روزی از این همه بد دهنی و بی احترامی خسته میشی البته اون روز دیگه برای خودت دیگه خیلی دیر شده .. ک ...

الآنم کمی خسته شدم..قرار شد خونه رو عوض کنیم و رو رفتارمان کار کنیم اما یهو بحثی شد و تنهام گذاشت و لج کردم اومدم خونه بابام زنگ زد پسرمو ببرم بدم که با بابام دعواش شد

بابام خیلی بد شروع کرد اما اونم خیلی حرفای زشت و بد به من و اینا نسبت داده و بهم گفت دیگه نمیخادم بخاطر خانواده ام.

الان پیام بدم خیلی زشت نیست ؟ 

بابام میگه یه پیام عذرخواهی بهش بده بعد بیاد منو ببره..

اون عمرا پیام بده چون داداشم بهش فوش داد..

بخدا از هرچی فوش و دعوا و استرس متنفرم.

میتونم بعد طلاق خونه بگیرم و تا ۷ سال پسرم باهام باشه اما دلم ..آخه بابای خوبی بود..از طرفی میگم آشتی هم کنیم باز رابطه اش با خانواده ام داغونه تا ابد..از طرفی گفته نمیخادم..منو با این همه خوبی نمی‌خواد..چرا آنقدر راحت بی احترامی می‌کنه 

.چرا آنقدر راحت دلمو می‌شکنه..فک می‌کنه من همیشه هستم؟

کاش میشد با یکی حرف بزنم آروم بشم.

دلگیرم ازش..دلتنگم و بدبختم 

خانواده خودتم ظاهرا مث شوهرتن پس بمون خونه شوهرت و شپهرت با خانپادت ارتباط نذاشته باشه مث خیلی از خا ...

نه.بابام ازش کینه داشت وگرنه بی احترامی نمی‌کرد..در کل بابام بارها بهش گفته بود پیام زشت نده .ولی اون روش باز شده وهمش قاطی میکرد .درسته فپش نمی‌داد ولی با هر دعوا بی حرمتی میکرد و تیکه مینداخت .آدمم صبری دارع.

بدبختی اینه‌ اوایل بابام اینا خیلی بهش زور گفتند و یه جاهایی بحث شد و بی احترامی پیش اومد اون سکوت کرد ولی یه جا جواب داد و دعواشون شد و بعد اون دیگه هرچی اینا محترمانه بودند و محبت کردن. اون زیاد نجوشید و محل نزاشت و قاطی کرد 

خانواده خودتم ظاهرا مث شوهرتن پس بمون خونه شوهرت و شپهرت با خانپادت ارتباط نذاشته باشه مث خیلی از خا ...

الان گفته فردا می‌ره اقدام به طلاق..گفت نمیخوادم.

بابام میگه پیام عذرخواهی بده بیاد ببرتت.اونم میگه برادر کوچک تو آنقدر جوابی زشت داد و دخالت کرد..من دیگه نمیخامت..

تجربه نشون داده طلاق ب اين زوديا سر نميگيره

نترس

مثل ادم برگرد سر خونه زندگيت

چاره اي نداري براي ادامه

سكوت سكوت سكوت صبر صبر صبر

قطع كن ارتباط رو و زندگي كن

بخاطر بچت بخاطر يه موجود زنده

زندگي بعد از طلاق خيلي سخته

برا چي خب اومدي خونه بابات وقتي قصدت موندن بود

چون چند روز قبل همسایه باهاش دعوا کرد گفت بددهنی می‌کنی و... اینم از اون روز آروم شد و خوب. بعد من سر بچم غر زدم .گفت تو درست نمیشی من رعایت کردم تو نکردی و ۳ شب منو ترک کرد و گفت به رفتارت فکر کن و توام آروم شم و... من گفتم خب تو کار بدی کردی و همسایه ها حساس شدن دلیل نمیشه من جسمم سر بچه هم در نیاد چون سابقه تو خرابه.

اونم عصبی سد و ۳ شب نبود..من تنهایی میترسم. هرچی خواهش کردم نیومد و عکس داد تو ماشین خوابه اما نمیاد که ادب شم..منم لج کردم اومدم خونه بابام. فکر کردم میاد دنبالم ..فکر نمی‌کرد با بابام دعوا بگیرع

تجربه نشون داده طلاق ب اين زوديا سر نميگيرهنترسمثل ادم برگرد سر خونه زندگيتچاره اي نداري براي ادامهس ...

امیدوارم . به خانواده اش بگم باهاش حرف میزنن اما جهانی میکنن و خجالت میکشم.برای همین نگفتم. خب بابام شرط کرد گفت یه پیام عذرخواهی بده بیاد دنبالت ولی اون تازه گله مند هست و نمیاد و بهم گفت بخاطر خانواده ات نمیخوامت و فردا درخواست طلاق میدم.

میدونم طلاق سخته..دلمم براش تنگ شده .

از طرفی اون همه حرف زشت زده و توهین کرده..خیلی بددهن هست برعکس همه خوبیش.نمیتونم برم سمتش.