2777
2789
عنوان

کم خونی شدید

83 بازدید | 11 پست

من دخترم خیلی سفید بود بزرگ که شد رنگش سبزه شد بردیمش دکتر گفت آزمایش بده داد گفت کم خونی شدید یعنی طالسیمی داره. براش آهن و فولیک اسید نوشت میخره ولی خوب نشده و هنوز احساس ضعف داره. 

گفتم. آمپول برای کم خونی شدید  نمی‌دونید چیه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بودم

مصرف گوشت روکم کردم خوب شدم

همون گوشت کم هم روی زغال کباب بشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مادر شوهر من مینور بود سرم خونی میزد 

اومد درمان رو قطع کرد سه شیره خرید روزی 3 بار یه قاشق تو ل آب کرد خورد 

آزمایشش برد دکتر 

دکتره میگفت چکردی ک الان یه کم‌خونی ساده داری 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

با تغذیه خوب جون میگیره فقط. کباب گوشتهای نرم 

بادوم

روغن‌های طبیعی مثل روغن زیتون در غذاها

کشمش عسل 

شیره گوشت هفته سه بار 

سوپ گندم و با سبزیجات زباد

عصاره استخوان در همه غذاها

حذف قند شکر و حذف روغنهای سوپری 

سیب و انگور زیاد بخوره

بالای یکسال تقویت لازمه

جدی؟ گوشت که برا کم خونی خوبه

حالاامتحان کن۲ماه تعجب میکنی

لامصب گوشتهای الان همه اش هورمونی وصنعتیه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......