2777
2789
عنوان

پر مویی شدید شدید

192 بازدید | 23 پست

یهویی در حد مرگ پر مو شدم پریودم نامنظم شده شکمم بزرگ شده موهام میریزه برم دکتر سونو مینویسه؟

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

اگه بگم سونو نمیخوام دارو بده دکتر قبول میکنه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

هورمون مردانه بلند کردی دارو مصرف کنی خیلی نگران کنندست

اندامم مردانه شده دارم ریش درمیارم حالم خیلی بده😭

اگه بگم سونو نمیخوام دارو بده دکتر قبول میکنه

شما باید ریشه مشکلتو پیدا کنی یعنی چی سونو ندم دارو بنویسه شاید کیست داری شاید مشکل هورمون داشته باشی هزارتا دلیل میتونه داشته باشه

"برای هم خوب بخواهیم...  
موهاتو بچین بالش درست کن بفروش😄

ایشک بالش پر مو خودم تا صبح بالا میارم

لباس میپوشی تیغ تیغم میشه جوش بزنی بکنی بخارونی؟

انقد تیزه خیلی اذیت میشم جوش زیر پوستی و اینام زیاد شده

شما باید ریشه مشکلتو پیدا کنی یعنی چی سونو ندم دارو بنویسه شاید کیست داری شاید مشکل هورمون داشته باش ...

هزینه ندارم خودم باید برم خانواده هی خیالشون نیست  همونم خواهر بزرگم از حسادت خودشو میکشه یعنی واسه مریضیم حسودی میکنه

چند ماه دارو می خوری خوب میشی دکتر خوب پیدا کن برو

باشه عزیزم مرسی