2777
2789
عنوان

نصیحت از من

111 بازدید | 17 پست

هروقت خواستید برید خرید منضورم خرید پوشاکه و کلا یچیزی که ربطی به تیپو استایل داشته باشه برای کیف میرید بهترین کیفتون رو بپوشید خرید اکسوری بهترین اکسوری هاتون رو بردارید خرید شال بهترین شالتونو بپوشید اول فروشنده یک نگاه به قیافتون میکنه سلیقتون دستش بیاد بعد مظر میده چی بخرید چی نخرید 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دلمون میخاد بهترین بخریم بودجمون کفاف نمیده

نصیحتتو بزار تو بقچه ات

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه برای نامحرم.کتاب ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص.این ۳تا کتاب و بخونید زندگیتون زیرو رو میشه.التماس دعا. ...

بخام روانی شم اینا رو میخونم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نظر فروشنده مهم نیست. اتفاقا اونا جنس بنجلی ک خرید نرفته رو میندازن بهت هرچی فروشنده ورداشت گف بخر ا ...

بستگی داره کجا میرید به حرحال برای خرید فروشنده کیه ولی فروشنده اولین چیز براش جلب رضایت مشتریه  بعضیا سلیقشون خاصه از فروشنده کمک میخوان مثل من برا اونا گفتم 

ما دلمون میخاد بهترین بخریم بودجمون کفاف نمیدهنصیحتتو بزار تو بقچه ات

خب اندازه بودجت خوش پوش باش ما پولدارایی داریم که  ملیون ها دلار برای لباس هزینه میکنن ولی لباسشون به درد فقرا هم نمیخوره 

بستگی داره کجا میرید به حرحال برای خرید فروشنده کیه ولی فروشنده اولین چیز براش جلب رضایت مشتریه بعض ...

درسته یه باربافامیل رفتیم واسه قالی اونامیخواستن بخرن رفتیم بالاشهرریه مشت قالی زشت نشون میداد😂😂

نه روانی نیست قول میدم.خودم خوندم و مسیر زندگیم عوض شد...کاش زودتر خونده بودم. ...‌‌‌😊💚💚💚💚💚

عزیزم کلا اسمشم ادم حالش بد میشه این کتابا چیه معرفی میکنی