زرازری مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 23 عنوان با پدرم قهرم 114 بازدید | 9 پست بخاطر یه مسئله ای حدود 3روز هست با پدرم قهرم، الان نمیدونم چطوری آشتی کنم با چی سرصحبت رو باز کنم؟ 1403/06/14 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرندهخوشبخی عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 1231 اگه بابای خوبی داری حتما برو باهاش آشتی کنمن ۷ساله دیگه بابا ندارم حسرت یه کلمه حرف زدن باهاش رو دارم
buraaa عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 186 من خودم هر وقت باهام قهر میکنه چه تقصیر خودم باشه چه بابام من معذرت خواهی میکنم اول براش چایی یا شربت درست کن برو بگو بابا جونم معذرت میخوام آشتی کن من اینجوری آشتی میکنم😂😂 ایشالا که آشتی کنین با هم دیگه
زرازری مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 23 اگه بابای خوبی داری حتما برو باهاش آشتی کنمن ۷ساله دیگه بابا ندارم حسرت یه کلمه حرف زدن باهاش رو دار ... خب چطوری سر صحبت رو باز کنم؟؟ عزیزم فدات خدا رحمت کنه
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4703 مگه ادم باپدرمادرشم قهرمیکنه یه روزی مادرم بددلموشکست خیلییی تویه موقعیت خیلیی سخت توزندگیم بودم دخترم اونجابودش یامیرفتم جایی سه چهاررزی دخترکوچیکموپیشش میزاشتم گفت دیگه حق نداری بچه هاتوبیاری و.... تاخونتوجابجانکردی انگاری دست من بودش جابجایی خونه منم خیلی بهم برخوردش پشت گوشی گریه ام گرفتت گفتم من بچه مومیش تونزاشتم باباازش نگهدای میکنه خیلی نااحت شدم خیلییی مامانم 6ماه بیماربودش بخدازیرش لگن میزاشتم 16سالم بودش شوهراداشتم حامله بودم ولی یه بارمنت نکردم توقعشونداشتم ولی نتونستم قهربکنم دخترم اونجابودمیگفت بیرونش میکنم البته که همون یه باربودش میخواست رومن مثلا فشاربیاره من روشوهرم که جابجا بشیم ولی خب رفت وگذشت
زرازری مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 23 من خودم هر وقت باهام قهر میکنه چه تقصیر خودم باشه چه بابام من معذرت خواهی میکنم اول براش چایی یا شرب ... این نمیتونم یه راه حل دیگه داری؟ 😅
پرندهخوشبخی عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 1231 خب چطوری سر صحبت رو باز کنم؟؟ عزیزم فدات خدا رحمت کنه مرسی عزیزم دیگه با پدر صحبت کردن بهونه نمیخوادی پیام بهش بده یا زنگ بزن اگه مقصر بودی ی شاخه گل ی ی چیز کوچیک براش بگیر بگو دلم برات تنگ شده همینسختش نکن
زرازری مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 23 مگه ادم باپدرمادرشم قهرمیکنه یه روزی مادرم بددلموشکست خیلییی تویه موقعیت خیلیی سخت توزندگیم بودم دخت ... عزیزم دیگه کاریه که شده
buraaa عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 186 این نمیتونم یه راه حل دیگه داری؟ 😅 نه بخدا من بابام بد اخلاقه مجبورم اینجوری برم جلو اولش آشتی نمیکنه اما بعدش چرا مجبورم دیگه وگرنه روش اگه توروم بلز بشه بدبخت میشم