2777
2789

من خودم هر وقت باهام قهر میکنه چه تقصیر خودم باشه چه بابام من معذرت خواهی میکنم اول براش چایی یا شربت درست کن برو بگو بابا جونم معذرت میخوام آشتی کن من اینجوری آشتی میکنم😂😂 ایشالا که آشتی کنین با هم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ادم باپدرمادرشم قهرمیکنه یه روزی مادرم بددلموشکست خیلییی تویه موقعیت خیلیی سخت توزندگیم بودم دخترم اونجابودش یامیرفتم جایی سه چهاررزی دخترکوچیکموپیشش میزاشتم گفت دیگه حق نداری بچه هاتوبیاری و.... تاخونتوجابجانکردی انگاری دست من بودش جابجایی خونه منم خیلی بهم برخوردش پشت گوشی گریه ام گرفتت گفتم من بچه مومیش تونزاشتم باباازش نگهدای میکنه خیلی نااحت شدم خیلییی مامانم 6ماه بیماربودش بخدازیرش لگن میزاشتم 16سالم بودش شوهراداشتم حامله بودم ولی یه بارمنت نکردم توقعشونداشتم ولی نتونستم قهربکنم دخترم اونجابودمیگفت بیرونش میکنم البته که همون یه باربودش میخواست رومن مثلا فشاربیاره من روشوهرم که جابجا بشیم ولی خب رفت وگذشت

خب چطوری سر صحبت رو باز کنم؟؟ عزیزم فدات خدا رحمت کنه

مرسی عزیزم 

دیگه با پدر صحبت کردن بهونه نمیخواد

ی پیام بهش بده یا زنگ بزن اگه مقصر بودی ی شاخه گل ی ی چیز کوچیک براش بگیر بگو دلم برات تنگ شده همین

سختش نکن

این نمیتونم یه راه حل دیگه داری؟ 😅

نه بخدا من بابام بد اخلاقه مجبورم اینجوری برم جلو اولش آشتی نمیکنه اما بعدش چرا مجبورم دیگه وگرنه روش اگه توروم بلز بشه بدبخت میشم