2777
2789

اینجا نی نی سایته کلا پر شده از حرف های مثبت ۱۸ نه حیایی نه چیزی بابا هر تاپییکی ک میزارید تا ابد تو این سایت می مونه حتی  میان مسائل زناشویشونو کامل تعریف بدون سانسور تعریف می کنه هزار تا مرد تو سایته سایز سوتینشو گذاشته امضاش یعنی چی حال آدم بهم می خوره میاد فوش های مثبت ۱۸ دوست پسرش و میگه خب ما چی کار کنیم حال خودتون بد نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد ینفر میگه هلول ربیع الاول مبارک مثل ×××× میترکونن

ترکید؟چرا؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بعد ینفر میگه هلول ربیع الاول مبارک مثل ×××× میترکونن

آخه اینجا سایت مذهبی نیست که بعضیا هم تاپیک میزنن سخنان عریض طویل میذارن انگار اینجا ختم گرفتن یا واسه خانم جلسه ای هاست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خدا توبه

به خدا اصلا یه وضعیه  حالم دیگه داره از سایت بهم میخوره من از سال ۹۴ عضواینجام همیشه ۲۴ ساعت شبانه روز اینجا بودم قدیما بحثا خیلی جذاب تر بود الان همه ثاپیکا شده نامزدم کتکم زد و میخوام نامزدیمو بهم بزنم از این جور چیزا