2777
2789

من واقعا دقت کردم بچه هایی که تو بچگی مشکل دار بودن: بی ادب و حساسو لجبازووسواسی زیادی شیطون و دست به زن دار شکاک و غیرتی بزرگم شدن همون خصوصیت ها روشون مونده هیچ بدترم شده

خلاصه از همون اول به فکر اصلاح باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن هرکی هرچی داره از پر قنداق داره همینه

آدم میگخ بچس الان عوض میشه ولی بزرگ میشه بدتر میشه 

من داداشم بچه بود وسواسی بود میگفتیم درست میشه الان نوحوونه باز همون شکله

همه اینا به تربیت برمیگرده...همش.

تربیت هم فقط بعد از تولد نیست. قبل از اون و از لحظه تشکیل نطفه شروع میشه. مثلا استرس مادر یا اندوه زسادش در دوران بارداری می‌تونه بعضی ویژگی‌ها رو در جنین شکل بده. یا رژیم غذایی پدر و مادر در حین اقدام ممکنه یه ویژگی خاص در ژن فرزند ایجاد کنه.

دست پدر و مادره که این ویژگی‌ها رو با تربیت اصولی بعد از تولد کنترل کنن یا نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اتفاقا من دیدم بچه هایی که بدوشیطون بودن ولی باهاشون خوب رفتارشده بزرگ شدن عاقل شدن

خب باهاشون خوب رفتار شده خودش یه تراپی بوده اگر خوب نبودن بد تر میشد بعدم گفتم زیادی شیطون شیطونی کم رو اره همه بچه ها دارن

همه اینا به تربیت برمیگرده...همش.تربیت هم فقط بعد از تولد نیست. قبل از اون و از لحظه تشکیل نطفه شروع ...

درسته ولی خب میشه بعدش از روانشناس کودک و رفتار مناسب درستش کرد

مثلا بعضی ها هستن بچشون فوش میده میخندن