2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

179 بازدید | 18 پست

دوستان اولین باره ک تایپیک میزنم.امشب پنجمین سالگرد ازدواجمه، خیلی خوشحالم ک پنج سال با عشق و علاقه زندگی کردم و امیدوارم خودم و همه نینی سایتی ها خوشبخت باشن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه و عشقتون پایدار 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

امیدوارم همیشه این احساس باهات باشه. سالگردتون هم مبارک.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

گل بریزین و نقل بپاشین ...دعا کنین این دوتا گل دعا کنین این دوتا گل همیشه یه عمر باهم باشن .....😆💖💖💖💖💖💖💖👰👰👰👰👰👰🎊🎉🎊🎉🎊💐💐💐💐💐💐💐💐💐💍

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥