2777
2789
عنوان

پاتختی پسرعموم و ابروریزی😐🍂

271 بازدید | 16 پست

عاقا ما رسم داریم تو پاتختی عروس برای فامیلای دوماد(فقط مادربزگا و عمه و خاله ها) ی هدیه بخره معمولا هم پارچه چادری میدن هدیه یا شال روسری

و کادو هرکسیو میخوایم بدیم با ی شعر میگیم کادو مال فلانیه و اون شخص میاد کادوشو تحویل میگیره

حالا اینجوری شد که عروس خانم برای همه خریده بود بجز دوتا از خاله ها و تو جمع تا اسمشونم اومد مادر عروس گفت برای اینا نخریدیم!

حالا دلیلش چی بود؟! گفت این دوتا تاحالا دختر منو دعوت نکردن خونشون! به اصلاح پاگشا نکردن! این درصورتیه ک بعضیا میخوان بعد عروسی دعوت کنن ولی بعضیا تو دوران عقد! 

اونم تو جمع ک همگی بودیم اینو گفت! به نظرتون زشت نبود؟! به نظر من ک خیلی رید به زن عموم🤦🏻‍♀️ به احترام مادذشوهرش نباید این مارو میکرد اونم زن عموم ک برای پسر بیکارش عروسی و خونه و ماشین و همه چی گرفت

چقد زشت

خب اگه قرار بود کادو نگیرن چرا اومدن🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی بار بعد عقد دعوت میکنن ی بار بعد عروسی دگ ولی فرهنگ پایین خودشو ب نمایش گذاشت با این کارش

ن ما یبار فقط دعوت میکنیم

ولی بازم دعوت نمیکردنم خیلی زشت بود شوهرشو خانواده شوهرشو خورد کنه 

ما که همچین رویی نداریم ولی آفرین بهشون که رودروایسی ندارن وقتی اینا روشون شده ارزش و احترام نذاشتن دونفر ادم مهمونی دعوت کنن  اونام برا اینا ارزش نذاشتن.... جواب های هوی هس.. اون دوتا خاله بخاطره زن عموت دعوتشون میکردن وقتی اونا براشون ارزشی نداشته اینا چرا بخاطره زن عموعه خودشونو کوچیک کنن

ما که همچین رویی نداریم ولی آفرین بهشون که رودروایسی ندارن وقتی اینا روشون شده ارزش و احترام نذاشتن ...

خب وظیفشون نبوده ک حتما دعوت کنن

هرکی دوست داشت دعوت میکنه نداشت نمیکنه

بعدشم پول دادن به عروس دوماد تو پاتختی بعد اونا ی کادو ندن! 

آقا چجوری شعر میخونید خیلی باحاله

میگیم گلاب گلای کاشونه ماشاالله هدیه مال خاله جونه ماشاالله 

خاله جونو دست پلچه حالا دیگ وقت ماچه

پاشو پاشو ماچش کن ی ماچ ابدارش کن

طلبکارن مگهخیلی کار زشتی کردن هرچند شان خودشون اومدپایین

ینی همه همیشه میگفتن این خوانده عفریتن من میگفتم ن بابا چیزی ندیدیم ما ک

ولی واقعا چندتا چشمشو دیدیم

تازه عروسو قبلا باعث شد زن عموم با یکی از خاله هاشم قطع رابطه کنن چون بعد عقد با پسرش تیک و تاک کرده بود🤣🤣

خب وظیفشون نبوده ک حتما دعوت کننهرکی دوست داشت دعوت میکنه نداشت نمیکنهبعدشم پول دادن به عروس دوماد ت ...

عزیز اینام وظیفشون نبوده حتما براشون کادو و هدیه بگیرن همونجور که اونا رسم پاگشا روزیرپا گذاشتن اینام رسم کادو رو براشون انجام ندادن . اگرم پاتختی پول دادن اینام پاتختی بچه های خاله همون پول رو برمیگردونن

طلبکارن مگهخیلی کار زشتی کردن هرچند شان خودشون اومدپایین

مگه گفتن چرا پاگشا دعوتمون نکردین؟؟؟ اتفاقا در جواب اعتراض که چرا برا ۲تا خاله هدیه نگرفتین جواب دادن  پاگشا دعوت نکردن رسمه توی پاگشا هدیه به عروس دوماد میدن وقتی هدیه ای بهشون داده نشده چرا باید طلبکار باشن که هدیه براشون گرفته میشد؟؟؟

عزیز اینام وظیفشون نبوده حتما براشون کادو و هدیه بگیرن همونجور که اونا رسم پاگشا روزیرپا گذاشتن اینا ...

خب شاید بعد از عروسی دعوت میکردن! وظیفشون نبوده کادو بخرن خب برای همه نمیخریدن اینک برای یکی بخری برای یکی نخری اونم خاله بزرگ خیلی زشته

خدایی سکه ی پول کردن بنده خدارو تو جمع