2777
2789
عنوان

ایا من حسودم

183 بازدید | 16 پست

داداشم پزشکی قبول می شه قبل و بعد کنکور بابام و مادرم و همه صدشون براش گذاشتن خیلی حمایتش کردن موقع کنکور من مادرم سرطان گرفت تا پای مرگ رفت یادم نمی ره یه و ماه خورده به کنکورم بود همراهش رفتم شهر دیگه که پرتو درمانی بشه 

همراهش برای شیمی درمانی می رفتم تو ساختمونی که مخصوص این بیماری بود و همه شبیه مادرم بودن یادم افسردگی خیلی شدید گرفته بودم 

یادمه برعهده ام بود خونه تمیز و مرتب کنم یه غذا برای مادرم یه غذابرای خودمون 

به خدا هنوز چهره ی مریضی مادرم از یادم نرفته و هنوزم باید تحت نظر باشه که یه دفعه بیماری برنگرده داداشم سال بعدش کنکور داشت من همون سال 

همون موقع ها بابا مامانم سر یه مسائل دیگه به اختلاف خورده بودن 

اون موقع یه هفته به کنکورم بود من پا به پای مادرم در دفتار خدمات قضایی بودم 

وای چه حال بدی بود 

هستید ادامه اش بذارم؟ 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا موقع کنکور داداشم نذاشتن تو دلش اب تکون بخوره 

حتی الان که می خواد انتخاب رشته کنکور کنه 

شهرای دور تر از ما مثلا در حد هفتصد کیلومتر یا پونصد کیلومتر حتی یه استان نزدیک تر هم انتخاب نمی کنن براش می گن بچم هفت سال بفرستم شهر دور که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتی حاضر نیستن بفرستنش خوابگاه 

کل پول ما صدتومن بیشتر نیست و حقوق بابامم یازده تومن

که نصف بیشتر حقوقش باید بره اجاره برای داداشم به غیر از خرج خورد و خوراکش 

خیلی عصبانیم خیلی خیلی 

اون وقت من لنگ یه اجاره دفتر برای کارمم(دانشجو هستم)

بابام بهم پول نداد

همه فامیل مخصوصا خانواده مادریم دور داداشم مثل پروانه می گردن

الان همه خونه پدربزرگمن قربون صدقه اش می ره 

اون وقت دیروز به من توهین کردن من از خونشون زدم بیرون پیاده بدون پول و ماشین برگشتم خونه 

پدر بزرگم روزی دو سه بار زنگ می زنه قربون صدقه داداشم می رن 

نوبت به من می رسه می گن چرا شوهر نمی کنی بری؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خیلی ناراحت شدم برات.بزار عزیزم

اون روزا به کنار 

الان دارن زجر کشم می کنن

خب بنظر من بخاطر شانست بوده متاسفانه:/ سرطان و مریضی ک دست خود آدم نیس

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
حالا موقع کنکور داداشم نذاشتن تو دلش اب تکون بخوره حتی الان که می خواد انتخاب رشته کنکور کنه شهرای د ...

کلا خونواده های ایرانی پسر پرستن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
اون روزا به کنار الان دارن زجر کشم می کنن

ببین خانم های ایرانی باید با یه واقعیتی رو به روبشن اینکه همیشه پسرعزیزتره

خصوصا دایی و پسر برای مادر

و حالا بعضی خانواده ها مثل خانواده شما بروز میدن بعضیام نه 

کاری که شما میتونید بکنید اینه که اصلا مقایسه نکنید.چه بسا این رفتارشون باعث بشه با برادرتون که هیچ تقصیری نداره هم دشمنی پیدا کنید و باهاش به مشکل بخورید

سعی کنید تنها به زندگی شخصی خودتون برسید و انشالله ازدواج موفقی داشته باشید که ارامش پیدا کنید

خب بنظر من بخاطر شانست بوده متاسفانه:/ سرطان و مریضی ک دست خود آدم نیس

داداشم موقع مریضی مادرم حتی خم به ابرو نیاورد مادرم مریض بود تا صبح ناله می کرد استخوان درد سرماخورده بود نباید داروی دیگه مصرف می کرد من تا صبح کنارش می نشستم سشوار روی بدنش می گرفتم دردش کمتر بشه 

داداشم می گفت صدا ندید خوابم بهم می ریزه درحالی که من کنکوری بودم 

حالا همین مادر یادش رفته من بودم کنارش توهین هاش تحقیر هاش و...

الان کم مونده نعوذ بالله به داداشم سجده کنه 

ببین خانم های ایرانی باید با یه واقعیتی رو به روبشن اینکه همیشه پسرعزیزترهخصوصا دایی و پسر برای مادر ...

البته که ارامش صرفا تو ازدواج نیست و هرکسی باید یه نحوی خودش خودشو به آرامش برسونه 

ببین خانم های ایرانی باید با یه واقعیتی رو به روبشن اینکه همیشه پسرعزیزترهخصوصا دایی و پسر برای مادر ...

کدوم ازدواج موفق؟ پدر من یه گوسفند به گوسفندی رونمی تونه خرید و فروش کنه دختر می تونه عروس کنه؟

یه خواستگار داشتم خود پدرم با بی درایتی ردش کرده رفته 

بابام خیلی کارا در حق من کرده