دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اومدم یه لحظه حسمو امتحان کنم😁🌹رنگ لباس شما صورتی یا طوسی مشکیه؟متولد ماه مهر یا اسفند هستین؟
لباس درست گفتی ولی متولد دی هستم .
میشه تاپیک هامو بخونی ؟ توی ی تایپک گفتم سوالم رو . وقتی نامم رو بخونه واکنشش چیه دیگ راه ارتباطی نداره بام چیکار میکنه؟ دوسم داره ؟ منو دوس داره بیشتر یا رویا رو ؟ میاد دم مسجد ؟
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
تاپیکاتونو هنوز نخوندم ولی حسم میگه شخص مورد نظرتون به فکرتونه و دوستتون داره و یک روز حتما جواب خوب ...
خواهری کنین بخونید خیلی ممنون 🥲💔