2777
2789

پاییز امسال برام غم انگیزه 

واسه شفا و عاقبت بخیر پدرم دعا کنید  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش خوبیش اینه که هوا خیلی بهتر شده یعنی امسال خیلی گرم بود

😐😐😐شهر ما وسط تابستون ب گرمی این روزای شهریور نبود  تیر و تقریبا یکمی از مرداد ما پتو مینداختیم رومون الان حیلی بدتر گرم شده ولی حال و هوای پاییز و بوی پاییزه اما نحوه تابش خوردش دل ادم یجوری میشه .

دلت میاد؟

بنظرم خدا اگه رونالدو و پاییز و بارون رو نمی آفريد، واقعا دنیا قشنگ نبود..

پادشاه فصل ها پاییز🍁🍂

انواع رنگ ها، سبز زرد نارنجی قهوه ای

بارون پشت شیشه، عابرایی ک زیر بارون خیس شدن..خونه تمیز ی غذای خوشمزه بارونی ک پشت شیشه میاد

وای خدای من...

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
درسته کلی پاییز روزا کوتاه من که دلم میگیره خانوادمم ازم دورن جایی ندارم برم😢

ازدواج کردی و اومدی یه شهر دیگه؟ اره سخته ولی اگه اینجوری هم بخوای تا کنی با خودت بدتر ب خودت ضربه میزنی

چیه بابا طرف ما نزدیک مدرسه ست اول صبح از خواب بیدارم میکنه صدای میکروفون😂😂😂

نمی دونم والا خیییلی دوس داشتم.احساس میکنم اون زمان ها آدم آروز داره رویا داره ولی وقتی بزرگ تر میشی ناامیدی بیشتر میشه واس همین دوس داشتم اون دوران رو...