2789
عنوان

بیریخت شدم

168 بازدید | 16 پست

دخترم و ۱۳سالمه،مامانم ذهنش خیلی عقب مونده‌اس و اینطوریه که تا ازدواج نکردی حق نداری اینو بکنی و اونو بکنی

من موهای زائد دست و پام زیادن و توی مدرسه همیشه مسخره میشم، موهای پشت لبم جدیدا سیاه تر شدن ابرو هام به هم پیوسته هست و وسطشون هم مو هست ولی نه میزاره موهای دستمو بزنم نه پشت لبم ،خالم به مامانم میگه بزار براش شمع بزارم مامانم میگه مگه زنه که سیبیلاشو برداره،چن ماه پیش موهای دستمو زدم مامانم دید و دعوام کرد و فحش داد که تو مگه زنی موهای دستتو میزنی ،برای موهای زیر بغل و .. فقط ژیلت برام می‌خره و ببخشید،مو ها ضخیم شدن و واقعا دیگه از بدنم به خاطر موها بدم میاد.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا ما مادرها نمی‌دونیم چیکار کنیم ...دختر من همین شماست خیلی کم حرفه ..نمیدونم چیکار کنم ...کسی م ...

من تو دلم مونده مامانم یبار بشینه باهام حرف بزنه که ازچی اذیت میشی بگو برات درستش کنم،ولی هیچی،بادخترت حرف بزن.

من تو دلم مونده مامانم یبار بشینه باهام حرف بزنه که ازچی اذیت میشی بگو برات درستش کنم،ولی هیچی،بادخت ...

حرف زدم الان ..میگم مشکلت چیه چرا کم حرفی ..چرا ساکتی ...اونم گریه کرد و رفت نماز خواند ..دلم کباب شد😭

نمیدونم...داعم باهاش حرف میزنم ..ولی مهمونی میریم لال میشه انگار زبون نداره

البته کم حرفی حتما نشونه ی این نیست که اتفاق خاصی افتاده،شاید از یه چیزی ناراحته زیاد نگران نباش،اما خب باهاش حرف بزن،نشد برو پیش مشاور.

البته کم حرفی حتما نشونه ی این نیست که اتفاق خاصی افتاده،شاید از یه چیزی ناراحته زیاد نگران نباش،اما ...

اره ..ولی خیلی باهوش و هنرمنده ها ...فقط من از آدمای ساکت دوست نداشتم دخترم همین مدلی شد

اره ..ولی خیلی باهوش و هنرمنده ها ...فقط من از آدمای ساکت دوست نداشتم دخترم همین مدلی شد

پس مشکل خاصی فک نکنم باشه چون همیشه باهوشا کم حرفن. اما خب  باهاش حرف بزن تا مطمئن شی که چیزی نیست.خدا دخترتون برات حفظ کنه.