2777
2789
عنوان

لیزیک چشم

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم من حدودا ۱۰ روزه لازک کردم خداروشکر عملم خیلی خوب بود فقط بعد عمل هنوز چشام پف داره و زیر چشام گود افتاده باید چکار کنم خوب شه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درست میشهمیشه بپرسم هزینت چقد شد

بله گلم من کلینیک نو آوران رفتم پیش دکتر مختاری گفتن هزینش میشه ۱۲۸۰۰ بعد دکتر مختاری چون قرنیه چشمم حساس بود و نمره چشمم ۹ بود گفتم باید بری بیمارستان فوق تخصصی تریتا توی اتوبان همت پزشکم فوق تخصص پیوند قرنیه بود دکتر شهبازی که اونجا با عکس برداری و همه چیش ۱۶۳۰۰ در اومد ولی واقعا کارشون فوق العاده بود خیلی خیلی پزشک خوبین آنقدر عملم راحت و خوب بود که روز هفتم خودم با توصیه پزشک لنز پانسمانو در اوردم

بله گلم من کلینیک نو آوران رفتم پیش دکتر مختاری گفتن هزینش میشه ۱۲۸۰۰ بعد دکتر مختاری چون قرنیه چشمم ...

تبریک میگم عزیزم خوشبحالت راحت شدی واسه منم دعا کن بتونم عمل کنم من شیرازم کلینیکه هست اینجا؟

تبریک میگم عزیزم خوشبحالت راحت شدی واسه منم دعا کن بتونم عمل کنم من شیرازم کلینیکه هست اینجا؟

فداتشم گلم من اطلاع ندارم شیرازو عزیزم ولیدکتر شهبازی که گفتم کلینیک خودشون توی ونک ملاصدرا هستش