2821
2789
عنوان

دیگه نمیکشمممم😐💔

214 بازدید | 14 پست

بعد از یه ترومای سخت که پشت سر گذاشتم، بلاخره هفته پیش به خودم اومدم و شروع کردم به درس خوندن. با میانگین مطالعه روزی 8 ساعت ب بالا... 

من خودم مشکلی ندارم، یعنی با درسام اوکیم ولی خانواده ام اصن انگار متوجه نمیشن من کنکوریم! داداش کوچیکم دم به دیقه میاد تو اتاقم کل وسایلامو بهم میریزه، داد میزنه و... من تمرکزم بهم میرزه :/ به مامانم میگم کنترلش کن میگه چیکارش کنم نمیتونم بکشمش که😐💔 مادره من خب لااقل میتونی یه تلاشی بکنی جلوشو بگیری که... 

از اونطرفم داداش بزرگم که دیگه قشنگ میفهمه و حالیشع من کنکور دارم تو خونه جیغ میکشه و خلاصه از هیچ اذیت و آزاری منو راحت نمیزاره...

واقعا نمیکشم با این وضع دیگه، برای آینده ام میترسم،حالا که من دارم تلاش میکنم این وضعیتمه، راهکار بدین چه کنم؟! 

من همونیم که قراره در آینده خانم دکتر صداش کنین🥹🩺میشه برای برآورده شدن آرزوی قلبیم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💟 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو کتابخونه

خونمون تو روستاس کتابخونه نزدیک نیس :(

من همونیم که قراره در آینده خانم دکتر صداش کنین🥹🩺میشه برای برآورده شدن آرزوی قلبیم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💟 

موقعیت کتابخونه یا پانسیون رفتن نداری؟

میتونی صداگیر بخری،تو دیج.ی کالا هست ارزونه هم 

اتاقت رو یا قفل کن یا یه چیز سنگین بزار پشت در که راحت باز نشه

میتونی داداش کوچیکت رو با خوراکی یا گوشی یا .. تشویق کنی نیاد تو اتاقت یا از اتاقت بترسونیش مثلا عکس جن بهش نشون بده بگو اتاقم جن داره

موقعیت کتابخونه یا پانسیون رفتن نداری؟میتونی صداگیر بخری،تو دیج.ی کالا هست ارزونه هم اتاقت رو یا قفل ...

وای آخریه خیلی خوبهههه🙂😂

مرررسی ازت، بوس بهت،. میرم اجراشون کنم

وای آخریه خیلی خوبهههه🙂😂مرررسی ازت، بوس بهت،. میرم اجراشون کنم

من خودم کنکوری بودم و وضعم یکم شبیه تو بود 

همین الان جلوی این موضوع رو بگیر هرطور شده

ساده نگذر

یاهم عادت کن به سروصدا 

چقدر منی :// ببین تو خونه‌مون اینطوریه که درس که نمی‌خونم و باهاشونم خیلی باهام خوبن اما وقتی که شروع می‌کنم به درس خوندن و دائم تو اتاقم انگار بهشون برمی‌خوره و باهام لج می‌کنن و تکم میندازن

من خودم کنکوری بودم و وضعم یکم شبیه تو بود همین الان جلوی این موضوع رو بگیر هرطور شدهساده نگذریاهم ع ...

آره بخدا... 

تا همین الانش روانی شدم، این وضع کش پیدا کنه واقعا نمیتونم. هرطور شده باید اوکی کنم برم کتابخونه، تو این خونه نمیشه 💔

خوشبحال تک فرزندا بخدا

اون ترفند جن رو انجام ندی یه وقت 😂 گناه داره بچه ممکنه واقعاً بترسه و این ترس روش بمونه .🤦🏻‍♀️🤣

آره ولی واقعا جواب میده🤣💔

چقدر منی :// ببین تو خونه‌مون اینطوریه که درس که نمی‌خونم و باهاشونم خیلی باهام خوبن اما وقتی که شرو ...

دقیقاااا