2821
2789
عنوان

اکس شوهرم

215 بازدید | 6 پست

شوهر من قبل از اینکه بیاد خواستگاری من عاشق دختر عمه اش بوده خاستگاریش هم رفته بوده که دیگه بهم خورده بوده رابطه شون و ازدواج نکردن خیلی تلاش کرده بوده که به اون برسه ولی خب نرسیده 

گاهی هم که بحثش پیش میاد میگه لیاقت نداشت جای تو باشه برای من طلا و ماشین خریده میگه اگه لیاقت داشت اینا مال اون بود

الان سه ساله و نیمه که ازدواج کردیم از اولش حس بدی نسبت به دختر عمه اش دارم هر وقت میبینمش حالم بده میشه نمیدونم چرا اینقدر حس منفی بهم میده 

چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درک میکنم سخته سعی کن زیاد جلو چشمت نباشه ک حالت بدشه

میرم خونه مادرشوهرم حرفش پیش میاد از اون تعریف می‌کنه یا میبینم براش چیزی سوغات آورده ناراحت میشم ولی به روی خوردم نمیارم🥲

میرم خونه مادرشوهرم حرفش پیش میاد از اون تعریف می‌کنه یا میبینم براش چیزی سوغات آورده ناراحت میشم ول ...

بحثو تموم کن اسی ی بار ب شوهرت بگو ب مادرش بگه ازین حرکت ناراحت میشی یا خدت ب مادرشوهر بگو ک‌ رفته و گذشته و قسمتش من بودم تا دهنشو ببنده

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز