2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا تا تراز ۸هزار دیدم. رتبه ۸۵۰۰ منطقه۳ . برا استان ما. پارسال

چهههه خوب😳

برای ما حداقل باید ترازت ۸۹۰۰ باشه

الان من ترازم ۹۰۰۰ هست که با توجه به ترازم میشه ولی رتبم نه😭😭

منطقه ۲ هم حداکثر ۱۴ هزار بود پارسال. فکر کنم استان خودم. چون ۱۴ هزار منطقه ۲ مساوی هست با ۸۵۰۰ منطقه ۳. و  هر رتبع ای منطقه ۳ قبول شه توی استان ما، با همون حدود رتبه کشوری، ولی در منطقه ۲ قبول  میشن. اینو هر سال دیدم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

استان های جنوبی رو دیدم راحتتر قبول میکننخوشبحالتون😓

هرمزگانم من. واسه همین گفتم. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

من امسال ترازم همینه یه رتبه ای دادن به هیچچچچ چیز امیدی ندارم😭🥀 بهم دادن 13752منطقه3

وای چ زیاد.  رتبه های رو بد دادن

چهههه خوب😳برای ما حداقل باید ترازت ۸۹۰۰ باشهالان من ترازم ۹۰۰۰ هست که با توجه به ترازم میشه ولی رتب ...

بزن شاید آوردی.  

2823
2791
2779
2792