2789
عنوان

راحت شدم

199 بازدید | 17 پست

دلم میخاد خاهرش ابن تاتیک بخون ولی حیف نی نی سایت نداره  از دست برادرتر راحت شدم با خودتون چی فکر کردید  برادرت که پولی نداره بیاد خاستگاریم  دوسال تو عقد بمونم که شاید بالای خونه مادرتو بسازی بیام اونجا با مادر شوهر ؟ 

خانوادم ول کنم بیام ی شهر دیگ پیش مادرت

اخرشم بتونی یه ماشین ساده بگیری 

اخرش چی؟ 

یک سال بعدش مادر شدن 

نزاری امسال کنکور بدم ( ۱۴۰۳ ندادم)

بعدش مادر بشم تو ۲۰ سالگی حاملم کنی 

مگه من چند سالمه ی دختر ۱۸ ساله 

بخدا زنگ بزنم پلیس شمارو میگیرن من فقط ۱۸ سالمه 

بعد هی میری داداشتو پر میکنی بیاد حرفا عاشقانه بزنه ک من خررر نیستم 

الان سه ساعته از داداشت خبری نیست 

انشالله دیگه خبری نباشه 

و ازدستون راحت بشم 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه ساعت؟شاید خوابه‌. نمیخوای مث بچه آدم بگو نمیخوام این تاپیکهای مسخره چیه میزنی همش سه ساعته خبری نیس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

باشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سه ساعت؟شاید خوابه‌. نمیخوای مث بچه آدم بگو نمیخوام این تاپیکهای مسخره چیه میزنی همش سه ساعته خبری ن ...

عزیزم تو  نگا کن

سه ساعت؟شاید خوابه‌. نمیخوای مث بچه آدم بگو نمیخوام این تاپیکهای مسخره چیه میزنی همش سه ساعته خبری ن ...

دلش پره 

شاید بخاطر دخالت خواهرش باشه وگرنه از تاپیکاش معلومه دلش میخواد وگرنه جواب منفی دادن اینقدر کلیشه نداره

انشالله هرچی خیره پیش بیاد براش 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دلش پره شاید بخاطر دخالت خواهرش باشه وگرنه از تاپیکاش معلومه دلش میخواد وگرنه جواب منفی دادن اینقدر ...

خیلی پرور ان تا دیروز ۲۵ سالش بود الان فهمیدم ۳۳ سالشه ای خداا

خیلی پرور ان تا دیروز ۲۵ سالش بود الان فهمیدم ۳۳ سالشه ای خداا

گفتم که من حس ششم ام قویه 

خیلی دوسش داری و تلاشت رو کردی که حفظش کنی 

دلت پره ولی نه بخاطر دروغ هایی که میگه 

دروغهاشو هم قبول کردی . ازدواج زودتر رو هم دوست داری 

فقط خواهرش رو نمیتونی تحمل کنی 

اگه میتونی خودشو کنترل کنی خواهرشو یه جوری تحمل کن وگرنه اگه دهنش به اونا وصله بی خیال 

سنی نداری پس موارد بهتر هم برات پیش میاد 

درضمن خیلی چیزا رو باید حواست جمع باشه و خودت بفهمی نه اینکه اونا هرچی گفتن ذوق زده بشی و قبول کنی 

تفاوت ۲۵ سال با ۳۳ سال رو قشنگ میشد تشخیص داد 

گفتم که من حس ششم ام قویه خیلی دوسش داری و تلاشت رو کردی که حفظش کنی دلت پره ولی نه بخاطر دروغ هایی ...

بین شما یه خانوم با تجربه ای من ۱۸ سالم نصف دوستامتو ۱۴ ۱۵ ازدواج کرده الان طلاق گرفتن راستش وقتی فاصله میگیره خوشحال میشم  ۱۴ سال از من بزرگتره واقعا هن سخته خاهرشم بدتررع بعدشم همچیمو باید ول کنم برمم ی شهر دیگه....

بین شما یه خانوم با تجربه ای من ۱۸ سالم نصف دوستامتو ۱۴ ۱۵ ازدواج کرده الان طلاق گرفتن راستش وقتی فا ...

خب منم همینو گفتم 

میگم با دلت رو راست باش 

با دست پس نزن با پا پیش نکش 

تو الان درحال تجربه کردنی و اون گرگ بارون دیده شده 

معلومه که باهم نمیسازید پس خودتو گول نزن 

دلتنگی و عشق الکی رو از خودت دور کن با این تاپیکها هم خودتو درگیر نکن 

یه جواب منفی بده و از همه جا بلاکش کن و تمام