2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

177 بازدید | 46 پست

تا منم امیدوار بشم

بعد فوت یکی از نزدیکانمون من ترس افتاد ب جونم و هرلحظه فکر میکردم قراره بمیرم..اوایل خیلی وضعیتم حاد بود شبا خواب نداشتم غذا ک می‌خوردم بالا می‌خوردم و وحشت داشتم پیش دعا نویس ،روانپزشک وهرجا میشد رفتم ولی کامل خوب نشدم 

الان 7ماه از اون اتفاق میگذره و من هنوز اظطراب و ترس تو جونمه ...ترس از مرگ خودم و اطرافیانم دیونم کرده حتی با خبر مرگ ی نفر یا یه تصادف کلی بهم میریزم ...

کسی بوده مثل من؟؟؟؟راه درمانی داره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرزوم مرگه تو میترسی

ترس افتاده به جونم دست خودم نیست ...حتی با مردن ی حیوان من حالم بد میشه ...

آرزوت مرگ نباشه لطفاً تو دنیا کلی آرزوهای قشنگ هست ک میتونی داشته باشی و زندگی کنی ...

قران زیاد بخون 

کتاب در مورد مرگ و مستند و .... هستش ازشون استفاده کن

مرگ اصلا اون چیزی که ما فکر میکنم نیست رفتن به دنیای یه دنیای خیلی بهتر از اینجاست 

اما اگه خیلی ترس و اضطراب و.... داری حتما برو پیش روانشناس البته  تا یه مقدارش طبیعیه  و تو وجود همه هست  حتی ممکنه از تاثیرات از دست دادن اون  عزیز باشه و به مرور بهتر بشی

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
ایمانتو افزایش بده. کلا به معنویات زیاد توجه کن. اگه اعتقاد داشته باشی برگی از اسمون نمیوفته مکراینک ...

خیلی تو این مدت با خودم کلنجار رفتم ...تصمیم گرفتم نماز بخونم و ب خدا اعتماد کنم ...اما باز درمان کامل نشدم

مرگ زیباترین اتفاقی که یه انسان تجربه خواهد کرد به شرطی که انسان گونه زندگی کنه 

این دنیا گنجایش ماهیت وجودی انسان رو نداره همه چی بعد مرگه 

این دنیای خاکی و پر مشقت با جذابیت های نه چندان جالب و تکراری چی داره مگه جز محل امتحان 

بنظر من دنیای شگفت انگیز بعده مرگه 

فقط سعی کن پاک زندگی کنی بعدش هیچ ترسی نداره 

قران زیاد بخون کتاب در مورد مرگ و مستند و .... هستش ازشون استفاده کنمرگ اصلا اون چیزی که ما فکر میکن ...

بعد از فوت اون عزیز اینجوری شدم 

کاش برگردم ب دوران قبل ترسم ک اظطراب نداشتم