2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

144 بازدید | 7 پست

من ۱۳ سالمه میخوام برنامه نویسی پایتون شروع کنم 

بنظرتون با این سنم میتونم ؟

کسی هست خودش بلد باشه و از این راه کسب درآمد کنه لطفا جواب بده

من وقتی یاد گرفتم با سن کمی که دارم میتونم پول در بیارم ؟

کسی که یاد گرفته و پول درمیاره بگه که :

از چه سنی شروع کرده به یادگیری و از چه سنی داره با برنامه نویسی پول درمیاره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین سن هست بین دو تا ۳ سال طول میکشه

بعدش باید رزومه بیازید که ۱۸ ساله شدید بتونید مشتری جذب کنید اصلا آسون نیست این مسیر اگه علاقه دارید شروع کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

اره سنت مناسبه پایتون رو من بلد نیستم رشت مهندسی نرم افزار هست

البته بیشتر دنبال پول نباش دنبال یادگیری خوب باش

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

برو توی مسیر ببین علاقه داری ادامه بده

حتما موفق میشی و به درامد میرسی

پشتکار داشته باش همین😍❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

شروع برنامه نویسی با پایتون مناسب نیست مخصوصا برای نوجوان ... پایتون یه ابزاری برای هکر ها و اسکریپت نویسی و ... کلا برای کسایی هست که تجربه بالایی از برنامه نویسی دارن ابزاری برای یادگری برنامه نویسی نیست مطمئنا با این سن و با این شرایط با پایتون شروع کنی به شکست میخوری برو با سی پلاس پلاس شروع کن دوره ی جامع تهیه کن براش با پشتیبانی یک مدرس جلو برو ... سر خود نمیتونی جلو بری

بهترین سن هست بین دو تا ۳ سال طول میکشهبعدش باید رزومه بیازید که ۱۸ ساله شدید بتونید مشتری جذب کنید ...

سلام ببخشید من چند تا سوال ازتون دارم

درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول بکنید🙏🏻