2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو تاپینگ بهبهانیا بیان کندر میخورن موقع بارداری ولی میزان و از چه ماهی رو نمیدونم اطلاع دارن خانمای بهبهانی

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

4ماهگی به مدت یه ماه فقط بخور بیشتر نه بیش فعال میشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
لینکش رو لطفا بذار

بلد نیستم😐

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
یعنی الان می تونم بخورم  شما خوردی، تاثیری هم داشته به نظرت

اره من چهار ماهگی خوردم. واقعا بنظر من روی هوش تاثیر داره. روی حافظه هم خیلی تاثیر داره پسرم خیلی حافظش خوبه البته خیلی هم شیطونه ولی بیش فعال نیست.

بچه ضریب هوشی رو از پدر و مادر و البته بیشتر از مادر به ارث میبره. 

تغذیه هم خیلی مؤثره.ماهی و میگو بخور. 

من خودم اصلا تو بارداری ام از ترس بیش فعالی بچه کندر نخوردم. 

اینکه خودتون تو بارداری مطالعه داشته باشید هم مؤثره. من هر کسی رو دیدم مادرش موقع بارداری اش مثلا کنکور داشت (قدیما که خانمها خونه شوهر ادامه تحصیل میدادن و کم سن ازدواج میکردن)، یا درس میخوند بچه شون بشدت ضریب هوشی بیشتر از خواهر و برادرش بود.

برای ترکهای  پوستتون برین این پیج واقعا معجزه میکنه من یه مدت درگیر این موضوع بودم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 @👇👇