2777
2789
عنوان

بارداری

133 بازدید | 18 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید من روز پریودم رفتم ازمایش دادم بتام ۸۳ بود بعد دوباره ۷۲ ساعت بعد رفتم بتام شده بود ۳۵۷ بعد دکترم گفت باید ۷۲ ساعت دیگه بازم ازنایش بده ازمایش دادم اینسری شده بود ۲۳۸۰ یکم زیاد نشده الان میترسم حاملگی مولار باشه توروخدا اگه کسی تجربشو داره راهنمایی کنه من رو 

به دکترم گفتم امکان داره مولار باشه گفت نه برای هفته بعد که میشم شش هقته سونو نوشته برام توروخدا کمکم کنید کلی استرس دارم 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترت گفته مشکلی نیست ،پس نیست 

ان شاالله همه چی خوب پیش بره ....از الان سعی کن سر چیزایی که دکترت میگه نرماله الکی استرس نگیری که تا پایان بارداری هر روز یه علایم و مشکلات میاد سر آدم ..اونموقع باید این ۹ماه یکسره توی استرس و اضطراب باشی زبونم لال ....

وقتی دکتر میگه مولار نیس یعنی نیس،اول به خدا بعدم به دکترت اعتماد کن (اگه جای خوب و‌پیش متخصص میری)

اگه بهش شک داری یه جای دیگه برو و مشورت بگیر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من سر پسرم یه عدد نجومی بود بتام دکتر گفت مولار نیس عدد شما ک خیلی زیاد نیس طبیعیه

ببخشید بتای شما چند بودش .من الان هفته پنج هستم به نظرتون طی ۷۲ ساعت از ۳۵۷ رسیده به ۲۳۸۰ یهویی بالا نرفته؟

واقعا میگین توروخدا ؟به نظرتون طی ۷۲ ساعت یهو زیاد بالا نرفته از ۳۵۷ شده ۲۳۸۰ درد اینا ندارم خونریزی ...

نه عزیزم موردی نداره به خودت نگرانی نده اصلا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️