2821
2789
عنوان

پشت بمونم❓❓

55 بازدید | 4 پست

بچه ها ببینین من ۳۲۰۰ منطقه ۲ رشته انسانی هستم امسال، فرهنگیان نیاوردم، مطمین هم نیستم مشاوره یا مددکاری دولتی شهرم رو بیارم چون دانشگاهش تاپ هست کسی هستتتت راهنمایییی کنههههه❓❓مشاور نمیتونم بگیرم☹️

انتخاب رشته همین ها که میخوای بزن اگه اوردی که هیچ اگرم نه که نه 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

ولی رتبت خیلی خوبه 

اگه واقعا واقعا فرهنگیان میخوای بمون

ولی برو در غیر اینصورت مشاوره میگفت

بعدم وقتی لیسانس بگیری میتونی ازمون استخدامی اموزش پرورش برا دبیری شرکت کنی بشرطی که رشته ای که میری برای دبیری داشته باشه 

من تجربیم مثلا برم شیمی کاربردی بعد میتونم برا ازمون استخدامی شیمی شرکت کنم

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی رتبت خیلی خوبه اگه واقعا واقعا فرهنگیان میخوای بمونولی برو در غیر اینصورت مشاوره میگفتبعدم وقتی ...

چون کنکور هرسال سخت تر میشه،سال دیگه دو پایه رو باید ترمیم بزنم میترسم رتبم یا همین بشه یا بدتر،فرهنگیانم نیارم 

چون کنکور هرسال سخت تر میشه،سال دیگه دو پایه رو باید ترمیم بزنم میترسم رتبم یا همین بشه یا بدتر،فرهن ...

ایتا داری؟ 

کانال مستر انسانی برو مطالب مفید گذاشته برا انتخاب رشته ازشون استفاده کن

@mr_ensani(@)بزار پشت مستر

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز