گفت که قلط کردی که رفتی بیمارستان و ۱ ملییون پول خرج کردی بهتره سقط میکردی تا من برای اتاق بخوام ۵ ماه صبر کنم تا بچه بدنیا بیاد بعد طلاقو بگیرم بعدم گفت که نمیزارم این بچه تا ۵ ماه دیگه تو شکمت باشه آنقدر میزنمت تا بچه سقط کنی گفتم اگه این بچه میمیرد خودمم از درد میمیرم اگه نمیرفتم بیمارستان مرتکه خر لازم نکرده بزنی منو خودم میرم وقت دادگاه میگیرم طلاقمو قبل بدنیا اومدن بچه میگیرم خوبه خودم میریم سرکار از ۵ ملیون ۴ ملیونشو بتو میدم مگه خودت نبودی که میگفتی ۲ تا بچه بیار حالا که حامله ام میگی اعصاب نزاشتی برام
*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
تو خودت که خود به خود حامله نشدی از این مردا چقدر بدم میاد
*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام
عزیزم وقتی میخندی چیزی بگی قشنگ تعریف کن که چرا اینجوری چرا اینجوری گفت چرا تو فاز طلاقی ولی حامله ای چرا شوهرت بچه رو نمیخواد و ... همینجوری میای یه چیزی میگی ک چی
خب من غلط تایپ میکنم تایپ تغیرش میده طلاق رو هم همینطور
از رو تایپ گر خودکار برش دار
الان که دیگه کار از کار گذشته باهاش نجنگ با آرامش بگو الان که خدا بهمون داده گناهه بندازیمش و روزیشو باخودش میاره و دست خودم نبود و اینم بچه ی ماست و ....
خودش گفت دوتا بچه میخواد سر همینم دعوا داشتیم ولی پسر میخواست تا ماه ۳ خوب بود تا فهمید دختره سگ 🐶 ...
بهش بگو جنسیت بچه ربطی به من نداده اگه قبول نکرد ببر پیش دکترت اون بهش توضیح بده که جنسیت با مرده نه زن
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍