2777
2789
عنوان

شوهر بیشور

348 بازدید | 23 پست

گفت که گه خوردی که رفتی بیمارستان و ۱ ملیون پول خرج کردی بهتره سقد میکردی تا من نخوام تا ۵ ماه دیگه صبر کنم بعد تلاقش بگیری گفت که نمیزارم این بچه تا ماه ۶ بکشه گفتم اگه این بچه میکرد خودمم از درد میکردم اگه نمی‌رفتم بیمارستان مرتکه لازم نکرده بچه رو بکشی من میرم دادگاه وقت میگیرم تلاقش میگیریم که نخواد بچه رو بکشی و اینکه خودت نبودی که میگفتی ۲ بچه بیار چی شده پولشو نداری خوبه که من میرم سرکار از ۵ ملیون ۴ ملیونشو میدم به تو خر تو اعصاب گذاشتی برا من دیروز که داشتم از درد میمیرم کجا بودی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر غلط املایی داری

خوشش میاد غلط بنویسه 

همین چند دقیقه پیش همین تاپیک رو با همین غلط ها زد 

تاپیک های قبلش هم همین طور است ، پر از غلط

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

تلاق❌

طلاق✅

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

احتمالا کم‌سواده...سخت نگیرید

کم سواد هم چند بار بهش بگی سقط ، یاد میگیره ولی تاپیک های قبلی هم همینطور است.

کیسه آبت پاره شد رو نوشته میشه کیسه  آلت 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

گفت که قلط کردی که رفتی بیمارستان و ۱ ملییون پول خرج کردی بهتره سقط میکردی تا من برای اتاق بخوام ۵ ماه صبر کنم تا بچه بدنیا بیاد بعد تلاقش بگیرم بعدم گفت که نمیزارم این بچه تا ۵ ماه دیگه تو شکمت باشه آنقدر میزنمت تا بچه سقط کنی گفتم اگه این بچه میمیرد خودمم از درد میمیرم اگه نمی‌رفتم بیمارستان مرتکه خر لازم نکرده بزنی منو خودم میرم وقت دادگاه میگیرم تلاقمو قبل بدنیا اومدن بچه میگیرم خوبه خودم میریم سرکار از ۵ ملیون ۴ ملیونشو بتو میدم مگه خودت نبودی که میگفتی ۲ تا بچه بیار حالا که حامله ام میگی اعصاب نزاشتی برام 

کم سواد هم چند بار بهش بگی سقط ، یاد میگیره ولی تاپیک های قبلی هم همینطور است.کیسه آبت پاره شد رو نو ...

اونو منم نوشتم آب ادب رعایت کن ولی تایپ شده الت