hjufvbk۵۲۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1262 عنوان واکسن بچه 6ماهگی 44 بازدید | 6 پست سلام خوبین ...۳روزه پسرم واکسن ۶ ماهگی زدم الان تبس ۳۹ بود شیاف گذاشتم ..برا واکسن های قبلی اینطوری نبود اصلا نمیدونم چرا اینطوری شد ...دیشب دکتر بردم آمپول نوشت و دیفن چیکار کنم کمکم کنید چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/ 1403/06/14 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjufvbk۵۲۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1262 شاید ویروس گرفته ربطی به واکسننداره نمیدونم دکتر هم بردم چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6560 پسر منم واکسن ۶ماهگی ۲ روز تب داشت ودرد.بدترین واکسن بود واقعا
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5863 وايييي گفتی واکسن ۶ ماهگیییعنی سه ماه پیش برای بچم زدم از تب داشت میمرد خیلی اذیت شد خیلییییی سخت بود این واکسن اون قبلی مثل این نبود بردمش دکتر شربت ایبوپروفن دادش بهتر شد به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5863 نمیدونم دکتر هم بردم بچه ی منم انفلانزا گرفت دو روز تب داشت حالا نداره از دیروز تا حالا به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂