2777
2789
عنوان

سوال

130 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،خوبين؟

بچه ها،من يه سوالي داشتم،گفتم ببينم نظرِ شماها چي هستش.

ببينين پدر و مادر من مي خوان برن يه سفري به مدت يكماه،بعدش شوهر من با پدرم رابطه نداره،يعني خيلي وقته كه نه ديدتشون و نه سر زده و نه تلفن زده،كُلاً رابطه نداره،بنا به دلايلي!

حالا،باباي من وقتي برمي گرده از سفر به نظرتون بايد سوغاتي بياره براي شوهرم و يا نياره؟؟؟

براي من مياره حتماً،ولي نمي دونم براي اون چيزي بياره يا نه،اون وقت بدتر نمي شه اوضاع اگر چيزي نياره براي شوهرم؟

نمي دونم چي مي شه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای..‌من هیچ وقت با کسی قهر نمی کنم که توی این گرفتاریا نیفتم 😣😣😣😣.. تازه جاریم با همه قهر‌ه‌ اونوقت منِ گاو استرس دارم‌ اگه پدرشوهرم بمیره اون میخواد چیکار کنه 😑😑

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید

وقتي ايشون با باباي شما رابطه نداره دليلي نداره پدرتون سوغات بيارن و اگر توقع داشته باشه بيجاست

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
شوهرت رابطه ای نداره پس انتظار سوغات هم نباید داشته باشه روزای عادی پدر شما پدرخانمش نیست که ایشون ب ...

خود شوهرم كه انتظار سوغاتي آوردن نداره از اونا،حرفي نمي زنه و چيزي نگفته

وااای..‌من هیچ وقت با کسی قهر نمی کنم که توی این گرفتاریا نیفتم 😣😣😣😣.. تازه جاریم با همه قهر‌ه‌ ...

منم هميشه بخوام با كسي كه سنش بالاست قهر كنم استرس مي گيرم،كه اگر خدايي نكرده بميره چي؟؟؟ ولي بعضي آدم ها كه قهر مي كنن،مي گن با خودشون كه اگر طرف مُرد هم كه مُردِ،سره خاكش هم نميرم!!!!!!

پدر شما هم نباید اصلا بیاره اینجوری میشه منت کشی پس بزرگتر کوچیکتری چی میشه 

دقيقاً

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
نمیدونم چرا خندم گرفت اخه استرس چرا؟؟؟؟

میگم گاوم دیگه😂😂 استرس واسه اینکه هی خودمو میزارم‌جاش. بعد پدرشوهرم بمیره نمیدونه بیاد.‌نیاد. بساد چجوری با فامیل روبرو شه.. با من‌چجوری میخواد رفتار کنه... البته اون پرو تر از این حرفاست ولی من‌جای اون دلم شورِ موقعیتو میزنه

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید