2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خاطر اینکه یا شیفتی یا خوابی هیچی از زندگی نمیفهمی و هیچ لذتی نمیبری حقوق خوب هم نداری

باور کن بیکاری از همه چیز بدتره بنظر من مخصوصا اگر پولم نداشته باشی من لیسانس گرفتم کار گیرم نیومد خیلی ساله بیکارم خسته ام از بیکاری بی پولی 

محیط کاری پرتنش و پر فشار....زندگی شیفتی که نه روز معنی داره نه شب نه تعطیلی نه عزا...درامد پایین و ...

بنظرتون برا کسی که هم بیکاره هم از نظر مالی شرایط سختی داره چطوریه؟ که میخواد زود وارد بازار کار بشه تا درامد کسب کنه

بنظرتون برا کسی که هم بیکاره هم از نظر مالی شرایط سختی داره چطوریه؟ که میخواد زود وارد بازار کار بشه ...

بازار کار خوبی داره میشه بلافاصله بعد اتمام طرح شروع کنی و شاغل شی

برای مهاجرت عالیه بشرطی که دولت بزاره بری...من از بالین امدم اموزش...بالین فرساینده اس

بخدا از زندگی بی هدف و روزای تکراری که توی رشته قبلیم هیچ اینده ای نداشتم خسته شدم نمیخوام عمرم همینطوری بگذرونم دلم میخواد درامد داشته باشم ادامه تحصیل بدم 

باور کن بیکاری از همه چیز بدتره بنظر من مخصوصا اگر پولم نداشته باشی من لیسانس گرفتم کار گیرم نیومد خ ...

فکر میکنی 

بیکاری شرف داره به پرستاری 

میگم یا خوابی یا شیفتی دقیقا چجوری میخوای از شغلت لذت ببری؟! 

بخدا از زندگی بی هدف و روزای تکراری که توی رشته قبلیم هیچ اینده ای نداشتم خسته شدم نمیخوام عمرم همین ...

پرستاری نسبت به اتاق عمل فضای رشد و کارش بهتره و تا دکتری میتونی بخونی...ولی سخت تر هم هست و استرس و فشارش بیشتره...اگه روحیه اش داری اره پاشو و بجنگ برای خودت