2777
2789
عنوان

سرطان سينه

284 بازدید | 8 پست

سلام عمه من امروز عمل شده سينه ش و برداشتن هنوز از اتاق عمل بيرون نيومده بايد چه چيزايي رعايت كنه ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

آناناس طبیعی زیاد بخوره... عسل طبیعی جای بخیه ها زود جوش بخوره.. چون احتمالا کمتر از یه ماه شیمی درمانیش شروع می شه و بعد رادیوتراپی..

همین توکل به خدا کنه انشالله سلامتیشو بدست میاره..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید مراقب باشه بخیه هاش عفونت نکنه ، میوه های حاوی رنگدانه قرمز حتما مصرف  کنه ، واصلا ناراحتی نداشته باشین  جاری من پارسال برداشت در حالی که تازه زایمان کرده بود . الان بهتره خداروشکر انشالله عمه شماهم بهتر میشن

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
يعني شيمي درماني هم ميكنن؟؟؟واي چقد بد 

ترس نداره شیمی درمانی عزیزم یه چن تا آمپوله که می ریزن تو سرم و بهت تزریق می کنن..

فاصله های تزریق هم بستگی به مرحله بیماری و نظر پزشکه.

سختی کار اینه که بدن و ضعیف می کنه و توی درمان سرطان سینه دارو های شیمی درمانی ریزش مو هم می ده.. احتمالا بعداز مرحله اول درمان.. موهای عمه عزیزت شروع به ریزش می کنه شایدیهویی  و دسته ای... اینو می گم که آمادگیشو داشته باشین... این جور مو.اقع اطرافیان بیشتر شوک میشن  و این خیلی بده... تا می تونین اطلاعاتتونو ببرین بالا تا کمک بیشتری به مریضتون بکنین..

بهتره موهای عمه رو کوتاه کنین ... چون موی بلند اگه ریزش داشته باشه اگه مقدار کمی هم ریزش بده فک می کنی چه خبره...

سرظان سینه اگه به موقع متوجه بشی و درمان پذیره..

اصلا نگران نباش...

احتمال بعد شیمی درمانی چن جلسه رادیوتراپی میشه و یه مدل از سرطان سینه هم نیازه روزانه یه قرصی و بخوری فک کنم دو سال اگه اشتباه نکنم  اونم برای تنظیم هورمونه که از عود مجدد بیماری تا حدود خیلی زیادی پیشگیری می کنه عوارض خاصی هم نداره..

حین شیمی درمانی مایعات و میوه های آبدار تا می تونه زیاد بخوره تا سم ناشی از شیمی درمانی زود دفع بشه از بدن کمتر آسیب ببینه... بادوم هم برای تقویت بنیه و ریشه مو هم تأثیر زیادی داره

ترس نداره شیمی درمانی عزیزم یه چن تا آمپوله که می ریزن تو سرم و بهت تزریق می کنن.. فاصله های تزریق ...

مرسي عزيزم 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤